GuessWho s-a urcat drogat la volan. Rapperul ar fi consumat cocaină și a ieșit pozitiv la DrugTest

GuessWho s-a urcat drogat la volan. Rapperul ar fi consumat cocaină și a ieșit pozitiv la DrugTest

Cântărețul Laurențiu Mocanu, cunoscut ca GuessWho, a fost prins de polițiștii de la Rutieră pozitiv la DrugTest. Rapperul a fost oprit în trafic în sectorul 1 al Capitalei. Potrivit surselor Digi24, acesta ar fi ieșit pozitiv la cocaină. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Polițiștii de la Brigada Rutieră făceau un control în trafic în zona Pieței Victoriei din Sectorul 1 al Capitalei. Agenții l-au tras pe dreapta pe Laurențiu Mocanu, cunoscut ca GuessWho.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Artistul de 37 de ani a fost testat cu DrugTest si a reieșit că acesta ar fi consumat o substanță psihoactivă. Surse Digi24 spun că ar fi vorba de cocaină.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

GuessWho a fost dus de polițiști la sediul Institutului Național de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice din sânge. Ulterior, artistul va fi dus și la sediul Brigăzii Rutiere pentru declarații.

Polițiștii au deschis un dosar penal in rem pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive. 

„La data de 27 septembrie 2023, în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul , în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de alin 2 din Codul Penal”, au transmis reprezentanții Poliției Române. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191