Halucinant! Cu PNL la guvernare se desființează Muzeul Brătienilor, cel mai puternic simbol al liberalilor

Halucinant! Cu PNL la guvernare se desființează Muzeul Brătienilor, cel mai puternic simbol al liberalilor

Liberalii sărbătoresc în fiecare an ziua de naștere a partidului la Vila Florica sau Muzeul Brătienilor. Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, susține că acest muzeu este pe lista celor care se vor desființa prin OUG-ul care privește reorganizarea bugetară. Ironia sorții face ca această decizie să vină în timp ce PNL este la guvernare și are portofoliul de ministru al Culturii prin Raluca Turcan.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

UPDATE 16 august, 2023: Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a declarat că nu s-a alcătuit deocamdată o listă a instituțiilor care ar putea fi desființate/comasate.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

”Ordonanța nici măcar nu a fost pusă în transparență. Așadar, nu poate spune NIMENI acum, la modul serios și responsabil că se desființează vreo instituție. Am prezentat atât premierului cât și ministrului Finanțelor un posibil impact asupra instituțiillor de cultură”, a declarat Raluca Turcan.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

„O ironie amară să vedem cum Vila Florica, simbolul al liberalismului autentic și un reper istoric pentru Argeș și întreaga Românie, să fie desființat tocmai sub guvernarea PNL.

PNL-iștii actuali au reunțat oricum la orice valori liberale. Ei nu mai au nimic din onoarea familiei Brătienilor. Însă vila Brătienilor, deși folosită adesea pentru petrecerile de partid, nu este despre PNL și politică. Este despre istoria noastră, despre procesul de modernizare al României.

Domnule Nicolae Ciucă, măcar acum, în ultimul ceas, arătați puțină onoare și curaj. Opuneți-vă lui Marcel Ciolacu și opriți masacrul din Cultură! Arătați că nu sunteți liderul PNL care a desființat Muzeul Brătianu.

Aștept și de la alți membri PNL, de la Alina Gorghiu, de la toți cei care până mai ieri ne îndemnau „să votăm cu PNL pentru a scăpa de PSD”, să reacționeze public. Muzeul Brătianu nu trebuie desființat.”, scrie Ionuț Moșteanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191