Haos și disperare pe aeroporturile din Marea Britanie, unde numeroși români au rămas blocați după ce zborurile au fost anulate

Haos și disperare pe aeroporturile din Marea Britanie, unde numeroși români au rămas blocați după ce zborurile au fost anulate

Vremea rea și companiile aviatice s-au jucat cu nervii românilor din Marea Britanie care voiau să vină acasă de sărbători.Din cauza zăpezii și a ceții, zborurile spre România au fost anulate.După ore întregi de așteptare, unii au cedat nervos.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Situația a fost agravată și de explicațiile vagi oferite de companiile aeriene cu privire la situația curselor spre și dinspre România.
„Rup tot. Vreau să zbor! Vreau să călătoresc! Ani lumină să ajungi cine sunt eu, mă! Ani lumină!”

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Așa a reacționat un român pe aeroportul Luton. În cele din urmă, el și-a rupt doar pașaportul, exasperat că a rămas blocat pe teritoriul britanic pentru o perioadă neprecizată.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

„A fost un weekend de coșmar în Regatul Unit. Au fost înregistrate -15 grade Celsius în Scoția iar la Londra ninge. Unul dintre aeroporturile londoneze, Stansted, și-a suspendat toate zborurile. Sunt multe zboruri către România de pe acel aeroport. Și la Luton este haos: de ore întregi, avioanele nu au mai decolat. Pista este acoperită de zăpadă și se lucrează pentru deszăpezirea ei”, a transmis Mircea Maier, corespondentul Antena 3 CNN la Londra.
Şi pe aeroporturile din România au dominat tensiunile și nervozitatea.

La Cluj Napoca, sute de oameni și-au așteptat toată noaptea rudele care trebuiau să ajungă din Marea Britanie.Și ei au acuzat comunicarea deficitară a companiilor aviatice.

Din cauza valului de frig din Europa, care a determinat anularea a numeroase zboruri, oamenii au fost nevoiți să meargă cu autocarele sau să își anuleze vacanțele.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191