HARTĂ Cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii în aproape jumătate din țară. Cum se anunță vremea în București

HARTĂ Cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii în aproape jumătate din țară. Cum se anunță vremea în București

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare cod galben de furtuni, valabilă, până la ora , în mai multe zone din ţară. Cantităţile de apă vor depăşi 40 de litri pe metru pătrat. În Bucureşti, valorile termice vor fi în scădere faţă de intervalul anterior.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Până la ora , vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, grindină, intensificări ale vântului şi vijelii în Oltenia, nord-vestul Munteniei, vestul şi sud-vestul Transilvaniei, precum şi în Carpaţii Occidentali şi Meridionali.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor fi de l/mp şi izolat de peste 40 l/mp.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Potrivit meteorologilor, astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse şi în restul ţării.

În Bucureşti, miercuri, până la ora , valorile termice vor fi în scădere faţă de intervalul anterior, astfel încât se vor situa în jurul mediilor multianuale.

”Cerul va avea înnorări mai ales după-amiaza şi seara când vor fi averse posibil însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de de grade”, a transmis ANM.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191