Horia Moculescu, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Marina Voica. Abia acum s-a aflat. „Ne culcam împreună. Știa de atunci că țineam la ea”

Horia Moculescu, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Marina Voica. Abia acum s-a aflat. „Ne culcam împreună. Știa de atunci că țineam la ea”

Horia Moculescu, în vârstă de 86 de ani și Marina Voica, în vârstă de 87 de ani, au făcut dezvăluiri neașteptate despre relația lor și despre turneele în care plecau împreună. După mai bine de jumătate de veac, Horia Moculescu i-a recunoscut Marinei Voica faptul că a fost îndrăgostit de ea.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

„Marina avea un farmec absolut și o senzualitate ce-o făcea mult mai atrăgătoare, o armă extraordinară”, declara acesta.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Horia Moculescu povestește că totul se întâmpla în urmă cu mai bine de 60 de ani. „Nu exista unul dintre noi să nu încerce să-i facă un pic de curte. Marina avea un farmec absolut și o senzualitate ce-o făcea mult mai atrăgătoare, o armă extraordinară. Pe vremuri făceam turnee din vagon, acolo era mai toată viața noastră, nu aveam secrete”, spunea Horia.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Marina, tu știai că vorbesc despre tine. Eu am atâtea de spus despre tine. N-aș vrea ca lumea să nu știe că primul turneu împreună cu tine a fost în 1964. Plecam în turneu cu lunile. Mergeam cu vagonul de dormit și ne trezeam, ne culcam împreună. (…) Știa de atunci că țineam la ea. Pleca ea undeva fără să știu eu?”, declara Horia Moculescu, la „Agenția Vip”, potrivit Click.

„Horia Moculescu avea grijă de mine. Eu trezesc acest sentiment de ajutorare. În schimb, stau bine pe picioare și Horia știe. Mă las să fiu îngrijită de alții”, a spus Marina Voica, la „Agenția Vip”.

„Începând din anii ’70 până la ’80 am fost în vârf. Toată ziua eram la televizor și la radio. Vreau să rămână amintiri despre mine. Undeva această ață care este viață se rupe, dar coeficientul crește atunci când te apropii de o vârstă. Sunt conștientă, mă grăbesc”, spunea Maria Voica, pentru „Agenția Vip”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191