Horoscop 16 septembrie 2023. Schimbări majore în dragoste. O zodie ar putea încheia relația de iubire

Horoscop 16 septembrie 2023. Schimbări majore în dragoste. O zodie ar putea încheia relația de iubire

Horoscop 16 septembrie 2023 Berbec

În viața Berbecilor, persoana iubită este sursa lor de bucurie. Vă susține într-un proiect care înseamnă mult pentru voi, și care se va dovedi de succes.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Horoscop 16 septembrie 2023 Taur

Taurii sunt ocupați cu organizarea. Fie își rearanjează lucrurile în casă, fie pregătesc un eveniment în familie. Orice ar fi, nu uitați să aveți grijă și de voi.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Horoscop 16 septembrie 2023 Gemeni

Gemenii primesc vești bune de la o cunoștiință și petrec momente de neuitat alături de familie. Sunteți sufletul petrecererii, așa că…profitați, spun astrele. 

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Horoscop 16 septembrie 2023 Rac

Racii comunică eficient și se înțeleg bine în special cu persoanele mai în vârstă. Puteți face pe cineva din familie extrem de fericit oferindu-i un cadou.

Horoscop 16 septembrie 2023 Leu

Nativii Leu sunt susținuți dacă vor să studieze, să învețe lucruri noi sau chiar să se înscrie la un curs. Nu vă fie frică de schimbare pentru că lucrurile bune sunt pe drum. 

Horoscop 16 septembrie 2023 Fecioară

Pentru Fecioare este o zi perfectă pentru a încheia o relație sau să renunțe la ceva ce nu mai funcționează în viața lor. 

Horoscop 16 septembrie 2023 Balanţă

În schimb, Balanțele construiesc relații. Stau excelent la capitolul comunicare, și orice au de transmis o vor face la cel mai înalt nivel.

Horoscop 16 septembrie 2023 Scorpion

Scorpionii simt nevoia de a-și reîncărca bateriile, așa că… începutul de weekend este perfect pentru filme, cărți, odihnă și plimbări în aer liber. 

Horoscop 16 septembrie 2023 Săgetător

Săgetătorii nu trebuie să-și facă griji pentru că sunt susținuți la capitolul comunicare. În special cu o femeie, care vă poate oferi sfaturi foarte bune, așadar ascultați-le cu atenție.

Horoscop 16 septembrie 2023 Capricorn

Capricornii își pot rezerva măcar câteva ore zonei culinare. Sunteți susținuți pe acest plan, așa că încercați rețete noi.

Horoscop 16 septembrie 2023 Vărsător

Nativii Vărsător trebuie să exprime clar ce simt, în special în relația de cuplu. Pe lângă asta, puteți afla o veste care să vă schimbe viața.

Horoscop 16 septembrie 2023 Peşti

Iar, cei din zodia Pești ar trebui să le ofere toată atenția celor dragi. Indiferent dacă este vorba de activități domestice sau o cină în familie, încercați să petreceți timp alături de ei. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191