Horoscop 3 septembrie 2023. Zodia care ar putea fi trădată de o persoană foarte apropiată

Horoscop 3 septembrie 2023. Zodia care ar putea fi trădată de o persoană foarte apropiată

Horoscop 3 septembrie 2023 Berbec

Nativii Berbec tind să fie mult prea impulsivi. Dacă o persoană vi se pare că s-a comportat nepotrivit, încercați să-i înțelegeți motivele înainte de a vă exprima părerea.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Horoscop 3 septembrie 2023 Taur

Taurilor le poate lipsi energia. Vor încerca să ducă la bun sfârșit planurile fără a ţine cont de părerile celorlalți. Mai bine tratați situațiile cu înțelepciune și găsiți soluții durabile. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Horoscop 3 septembrie 2023 Gemeni

Gemenii sunt visători. Ați programat în această toamnă o vacanță alături de cei dragi și trebuie să faceți totul ca aceasta să fie perfectă. 

DIICOT și Poliția Română: descinderi și percheziții la membrii unor rețele de trafic de droguri, trafic de persoane și pornografie infantilă

Horoscop 3 septembrie 2023 Raci

Racii vor trece printr-o mulțime de sentimente cauzate de o veste primită de la o persoană apropiată. Deși ați putea alege să fiți dezămăgiţi, o altă veste vă va însenina ziua.

Horoscop 3 septembrie 2023 Leu

Cei din zodia Leu pot experimenta în prima parte a zilei momente mai tensionate. Evitați discuțiile în contradictoriu.

Horoscop 3 septembrie 2023 Fecioară

Fecioarele își pot schimba energia în urma unor evenimente ce vor avea loc pe parcursul zilei. Cei din jur pot interveni în treburile voastre dacă le veți permite. Așa că… nu lăsați situațiile să vă scape printre degete.

Horoscop 3 septembrie 2023 Balanţă

Balanțele trebuie să analizeze cercul lor de prieteni și să decidă ce relații să păstreze și de cine trebuie să se distanțeze. Pe cei care vă inspiră și scot ce e mai bun din voi ar trebui să-i țineți aproape. 

Horoscop 3 septembrie 2023 Scorpion

Nativii Scorpion ar trebui să profite de această zi de duminică pentru odihnă și relaxare. După o săptămână solicitantă, aveți nevoie să vă încărcați bateriile.

Horoscop 3 septembrie 2023 Săgetător

E posibil ca Săgetătorii să nu aibă control asupra situației lor financiare și materiale. Vă gândiți la diferite strategii prin care să vă creșteți veniturile.

Horoscop 3 septembrie 2023 Capricorn

Capricornii sunt forțați de împrejurări să petreacă mai mult timp într-un loc sau alături de o persoană pe care vor să o evite. Aveți situația sub control, așa că, puteți întoarce lucrurile în favoarea voastră.

Horoscop 3 septembrie 2023 Vărsătorii

Vărsătorii vor ajunge în punctul în care nu mai pot amână o decizie referitoare la persoana iubită. Relația poate părea că a ajuns într-un impas, iar asta poate fi din cauza lipsei de comunicare.

Horoscop 3 septembrie 2023 Peşti

Nativii din zodia Peşti trebuie să fie foarte atenți, astăzi, la prieteni. Unii dintre ei ar putea profita de relația pe care o aveți, așa că fiți ochi și urechi.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191