Horoscop chinezesc pentru 2024! Zodiile care își schimbă destinul în Anul Dragonului de Lemn Verde

Horoscop chinezesc pentru 2024! Zodiile care își schimbă destinul în Anul Dragonului de Lemn Verde

Dragonul sau Balaurul este unul dintre cele mai importante semne zodiacale din astrologia chineză. Este personajul care conţine spiritul Pământului şi al Cerului, este cel mai energic şi mai puternic. Păzeşte vistieria, controlează vântul, ploaia, influenţează vremea şi culturile, având un cuvânt de spus în privinţa prosperităţii în lume. Iar energiile sale vor impregna bine de tot anul 2024, din februarie şi până în ianuarie 2025.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Horoscop chinezesc pentru tot anul 2024

Elementul ce caracterizează anul este Lemnul, cu o culoare predominant Verde a copacului. În comparaţie cu alţi Dragoni încadraţi la celelalte elemente, acesta de Lemn se distinge prin comportament mai bun. Nu că se va instala pacea şi bunăvoinţa în lume, dar m-aştept ca în 2024 să fie mult mai uşor de găsit un limbaj comun şi un compromis care să satisfacă măcar pentru un moment  toate părţile care au totuşi un obiectiv comun. Deşi Dragonul intimidează, energiile lui promit succes acelora care au un scop şi luptă pentru a-l atinge.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Aparţinând principiului Yang masculin, uriaşa reptilă poate fi egoistă, manifestându-şi puterea mistică şi magnetismul doar pentru a-şi satisface propriile dorinţe. Face aproape totul singur şi nu-i place sau nu ştie cum să ceară ajutorul. Deoarece nu acceptă lucrul pe termen lung în echipă sau parteneriat, acţiunile sale pot fi imprevizibile pentru ceilalţi. Cu limba sa ascuţită, îi va fi simplu să rănească doar cu un singur cuvânt şi-atunci să se arunce-n aer orice contact anterior stabilit.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Evenimente dinamice pot apărea la fiecare pas

Ca urmare, lumea nu va fi scutită de schimbări neprevăzute, iar evenimente dinamice ar putea apărea la orice pas.

Dar pentru că elementul Lemn este mult mai stabil decât cel pe care l-am avut de Apă în 2023, alegerile corecte în viaţă vor fi mai simplu de făcut. Va exista perseverenţă, rezistenţă şi disponibilitate. Cu abilităţi deja învăţate, anul poate fi favorabil acelora care au în vedere o dezvoltare a ceva deja pornit în trecut.

Dragonului îi place viaţa publică şi banul. Povestea spune că el era paznicul trezoreriei. M-aştept ca în anul caracterizat de energiile lui, mulţi să fie gata să investească bani în afaceri, să caute luxul şi un stil de viaţă generos.

Dac-ar fi să privim în urmă, anul Dragonului de Lemn a mai fost în 1964. Respectiva perioadă a fost caracterizată de instabilitate în unele regiuni, de abdicări şi schimbări politice, de fenomene naturale, dar şi de realizări frumoase. Spre exemplu, 1964 este anul lansării primului supercomputer din lume.

În România, industrializarea atingea cote ridicate, începeau lucrările la hidrocentrala Porţile de Fier, se întăreau relaţiile cu China şi Orientul Mijlociu. Iar în tot acest răstimp, li se vindea românilor gogoaşa cu ideologia comunismului cu faţă umană.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191