Horoscop duminică, 3 septembrie 2023: Taurii s-ar putea trezi cu o surpriză din partea omului iubit

Horoscop duminică, 3 septembrie 2023: Taurii s-ar putea trezi cu o surpriză din partea omului iubit

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de duminică, 3 septembrie 2023. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Berbec

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Sensibilitate sufleteasca, impresionabilitate; bun moment pentru un tete-a-tete cu omul iubit in care sa vorbiti despre relatia voastra, preferintele si dorintele fiecaruia. Nevoie crescuta de odihna, dar foarte bine poate ca va recuperati fortele in mijlocul naturii, ascultand muzica preferata.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Taur

Noutati si dorinta de miscare, de actiune in a doua parte a zilei; dati curs unei invitatii la o cina cu frati, veri, prieteni buni, faceti o plimbare cu omul iubit. V-ati putea trezi cu o surpriza din partea omului iubit sau, daca nu sunteti intr-o relatie, va mirati de o intalnire, de complimente.

Gemeni

Vi se cere parerea, ajutorul, este apreciata prezenta voastra intr-un grup de prieteni. Urmeaza zile deosebite sub aspectul unor cautari intelectuale si mai ales al raspunsurilor pe care le gasiti: fie inauntrul vostru, coroborand informatii si experiente, fie intr-o carte mai veche, de la un intelept.

Rac

Pentru cei care nu au ajuns la varsta maturitatii sunt tot felul de lucruri, vorbe sau situatii care le atrag atentia si care pot ramane in amintirea lor drept exemple, lectii. Iar unele dintre ele pot avea legatura cu sanatatea, cu remedii din natura ce nu isi pierd efectele si valabilitatea.

Leu

Buna perioada pentru voi, interes pentru sfera profesionala sau afaceri; poate rearanjati prioritatile pentru saptamana urmatoare, veti cauta sa obtineti cat de mult posibil dintr-o oportunitate aparuta recent. Astazi primiti aprecieri, aplauze chiar, vi se recunosc calitati.

Fecioara

Fierbere interioara, energie, nerabdare: sunteti activi (mental, cel putin), va grabiti sa aflati care dintre ideile voastre ar putea fi puse mai curand in aplicare. Iar planurile sunt legate de o afacere, investitie, valorificarea unui talent, cunostinte, abilitati sau chiar a unei mosteniri de familie.

Balanta

Se prea poate ca intamplari din trecut sa revina in actualitate: aduce cineva vorba despre realizari ale voastre, poate un angajament pe care vi l-ati luat si sunt asteptari sa vi-l onorati. Veti face poate o cheltuiala de protocol, udati o achizitie recenta ori sarbatoriti un succes.

Scorpion

Veti simti voi daca omul iubit se simte coplesit de activitatea recenta sau de alte probleme si daca are nevoie de incurajari, sprijin, atentie, timp, idei. Pentru voi, sensibilitate fizica; constientizati poate efectul unui aliment asupra starii fizice, atenuarea unei dureri.

Sagetator

Chiar daca nu faceti ceva iesit din comun, sunteti observati, iesiti in evidenta, este apreciat un gest al vostru, o declaratie. Discutii captivante, utile: tineti calde niste relatii, va confirmati reputatia de oameni de lume, aflati si despre schimbari recente de care ati putea profita.

Capricorn

Inima buna, pofta de viata, mai ales in adoua parte a zilei. Poate ca faceti poate niste exercitii de memorie, incercati sa recitati versuri ori sa fredonati melodii care v-au marcat copilaria, tineretea, perioada studiilor. Simtiti nevoia sa va echilibrati, pregatiti mental intalniri de saptamana

Incearca omul iubit sa va convinga de faptul ca anumite temeri ale voastre nu au o baza reala, vrea sa va ajuta sa va destindeti. Apar oportunitati sa castigati suplimentar in perioada urmatoare; este suficient sa tineti legatura cu clienti, colaboratori, prieteni apropiati.

Pesti

Nu sunt excluse momente mai delicate in relatia de cuplu: poate ca in esenta vedeti o situatie in mod asemanator, insa veti exprima acest lucru destul de diferit. Noutati de bun augur pentru cei care nu au o relatie actualmente: va bucurati de o inatlnire surprinzatoare sau de revederea cuiva.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191