Horoscop mai 2024. Ultima lună de primăvară vine cu surprize și schimbări pentru toate zodiile. Taurii încep o nouă etapă în viața lor

Horoscop mai 2024. Ultima lună de primăvară vine cu surprize și schimbări pentru toate zodiile. Taurii încep o nouă etapă în viața lor

Horoscop mai 2024. Două zile ne mai despart de ultima lună din această primăvară, însă ne așteaptă o perioadă cu adevărat intensă. Sunt anunțate schimbări, surprize, dar și lucruri neașteptate. Descoperă ce îți rezervă astrele, avem predicțiile complete!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Berbec

E o lună în care, noile eforturi vor necesita autodisciplină, determinare specială și dorință de a depăși dificultățile. Devine important să acceptați realitatea obiectivă și să îndepliniți sarcinile curente, eliminând fanteziile și iluziile inutile. Mai ales în prima decadă a lunii, puteți întâmpina tot felul de dificultăți financiare. Iar o stare psiho-emoțională instabilă în acest moment, poate duce la pierderi și consecințe grave din cauza acțiunilor impulsive.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cu Marte în semnul vostru, personificând o sursă puternică de energie, veți avea putere și influență în zonele potrivite. Este suficient să nu deveniți leneș, să preluați inițiativa sau să faceți primul pas decisiv, iar lucrurile vor merge în sus până pe 15 ale lunii.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Sănătatea nu va deranja, iar o cantitate mare de energie va ajuta să lucrați activ și să obțineți rezultate. Cu toate acestea, aceia care au boli cronice sau ereditare, ar trebui să-și asculte cu atenție corpul și să prevină dezvoltarea bolii.

Afectiv, dacă vă veți ține emoțiile în frâu, nu va exista discordie în relațiile cu cei dragi. Cât despre îndrăgostiți, mulți vor decide să locuiască împreună și vor aborda îndeaproape această problemă.

Taur

Puteți începe o nouă etapăîn domeniul profesional de activitate, care se caracterizează printr-o componentă mai economică. Când Jupiter se va stabili în sectorul financiar, înseamnă că vine timpul să extindeți afacerea și să găsiți fonduri pentru asta. Managerii și antreprenorii nu ar trebui să stea cu mâinile în sân, pentru că este o perioadă favorabilă pentru câștigarea banilor și rezolvarea problemelor materiale.

Pentru Taurii care sunt implicați în comerț și antreprenoriat, această lună poate fi una de creștere a vânzărilor. Publicitatea și anunțurile de vânzări vor oferi, de asemenea, profituri sporite .Însă abia după 15 mai, accentul se va muta pe sfera propriilor interese, iar treburile și planurile personale vor deveni o prioritate. Capacitatea de a vă apăra punctul de vedere va crește, comunicarea va fi plăcută, va deveni mai ușor să negociați și să ajungeți la înțelegeri cu adversarii.

Afectiv, cei care duc o „viață dublă” ar trebui să-și amintească de adevăr. Mai devreme sau mai târziu, el va ieși la suprafață.

Pentru voi cei aflați în căutarea perechii, va deveni mai ușor să vă exprimați calitățile personale, să fiți mai eliberați și să nu urmați atât de strict convențiile sociale. Farmecul și ușurința de comunicare o să vă poată transforma în centrul oricărei companii de oameni interesanți.

Gemeni

Vine o perioadă cam de 3 săptămâni din luna mai în care, deciziile pe care le veți lua trebuie să fie atente și responsabile. Alegerile vor fi dificile și necesită gândire, analiză și strategie. Iar acest lucru vă poate devitaliza și crea stări de apatie și nesiguranță. Nu vor lipsi întrebări serioase existențiale, datorită marilor transformări ale propriei conștiințe.

Performanța la lucru își va spune cuvântul, nivelul ei fiind scăzut datorită unor jocuri de culise. Ele vor deveni obstacole serioase în avansarea voastră-n carieră sau pentru pornirea unor noi proiecte. Va trebui să renunțați la ce e de tot blocat și la chestiile inutile care poate că-n trecut au funcționat, dar acum nu mai au nicio valoare pentru viitor. Veți avea curaj să vă deziceți de ele mai curând în decada a doua a lunii.

Din decada a treia încolo, energia va crește. Din 20 mai, Soarele va aduce surprize plăcute, știri importante, transferuri de bani, recompense, privilegii sau promoții.

Din 23 mai încolo și Venus va ajuta pe aceia care lucrează cu proiecte neobișnuite care necesită calități și talente.

Intrarea lui Jupiter pe semnul vostru va deveni un atu al norocului. Va contribui mult timp la găsirea unui loc de muncă, la stăpânirea unei noi profesii sau la deschiderea unei afaceri.

Rac

Luna mai vă va avantaja dacă o să vă implicați într-un stil de viață mai activ. Răspundeți dorințelor de a vă lansa în noi aventuri, chiar dacă o să vă fie teamă de necunoscut! Încercați lucruri noi, plecați în călătorii, faceți-vă noi conexiuni, modificați-vă imaginea și aspectul, chiar apucați-vă de sport! Indiferent câte poticneli veți întâlni pe parcursul experiențelor, per total chiar merită să le traversați.

În primele două decade, nu uitați nici de proiectele și de viața personală! În sfera de zi cu zi, puteți planifica în siguranță ceva global și interesant, chiar dacă va fi implementat puțin mai târziu. Veți primi propuneri și-ar fi bine să vă implicați. Puteți fi nevoiți să schimbați echipa, să mergeți la un alt loc de muncă sau să vă asumați sarcini care necesită o pregătire profesională diferită.

Cu Soarele în casa a 11-a aproape toată luna, veți avea putere și energie. Sistemul imunitar va fi întărit, așa că bolile serioase vă vor ocoli.

O atenție deosebită însă trebuie acordată emoțiilor și sănătății psihologice după 21 încolo. Nu vă supărați din cauza lucrurilor mărunte și nu puneți la inimă eșecurile! Nu exagerați cu efortul la serviciu, nu săriți peste pauze și peste mese!

Leu

Veți traversa o lună destul de ambiguă, în care lipsa de vitalitate își poate spune cuvântul. Ar trebui să vă odihniți mai mult, măcar în prima jumătate din mai, ori tot atunci, să vă preocupați mai curând de scăparea de conexiunile și relațiile grele, de o parte a datoriilor financiare ori de obiceiurile proaste. Poate că cele mai mari turbulențe vor veni din sfera vieții personale, acolo trebuind să reconsiderați serios abordarea romantismului și iubirii.

Profesional, ideile bune și creative vor contribui la avansarea voastră, inclusiv demonstrând abilități excelente de organizare. Singurul lucru de care-ar fi bine să fiți pregătiți, e cel de contradicții materiale din sfera parteneriatului.

Unii nativi vor avea chiar posibilitatea de a-și începe propria afacere, a găsi nișa în domeniul antreprenoriatului sau alt loc în activitățile profesionale curente.

Referitor la starea de sănătate, recomand prudență la alimentele necunoscute și să nu experimentați nimic cu preparate exotice.

Din punct de vedere financiar, luna mai va fi una cu succes. Banii vor intra în mod regulat și cantitatea lor va crește. Pe lângă veniturile deja obișnuite, sunt posibile surse suplimentare de profit.

Fecioara

Vine o lună în care, eliberarea energiilor negative acumulate va ajuta la scăparea de iritabilitate și nervozitate, precum și de tensiunea emoțională. Va trebui să sacrificați mai des dorințele personale de dragul obligațiilor și acordurilor, să respectați diverse formalități și să stabiliți relații cu colegii și conducerea.

Recomand să evitați evenimentele spontane, inclusiv achizițiile neplanificate, călătoriile și întâlnirile importante. Impulsivitatea ce s-ar putea ivi promite evenimente imprevizibile și rele rezultate .

Toate astea nu înseamnă că nu puteți intra într-o etapă extrem de importantă în activitățile profesionale. Mai ales aceia care au plănuit să se mute sau intenționează să-și deschidă propria afacere în alte regiuni sau țări. Pentru ei va urma o muncă la scară largă și extrem de responsabilă, a cărei durată va fi de aproximativ 3-4 ani. Ea vă promite succes și frumoase rezultate.

Ca stare de sănătate, aveți grijă de sistemul nervos, iar pentru a vă păstra în formă, sugerez să renunțați la gustările dintre mesele principale. De asemenea, eliminați din obiceiuri toate alimentele grase si băuturile alcoolice. Oricum, nu sunt de așteptat probleme grave de sănătate în această lună.

Balanța

Aveți în față variante cu mari schimbări, dar o să vă fie teamă de ele. Vorbesc de stilul de viață, ocupația și cercul social. Circumstanțele în curs de dezvoltare pot schimba opiniile și percepțiile multora cu privire la cei din jur. Dezamăgirile profunde și rezistența internă la imperfecțiunile realității nu sunt excluse.

Prima decadă a lunii arată o energie astrală nefavorabilă, nu numai cu anxietăți venite dinspre alții, ci și din prorpiul vostru comportament care la rândul lui poate pune presiune pe alții. Fiți mai maleabili și nu vă încăpățânați aiurea să insistați cu argumentele voastre!

A doua jumătate a lunii, intuiția se va ascuți și veți ști să-i citiți printre rânduri pe interlocutori. Dacă va fi vorba de împrumuturi, citiți de mai multe ori înainte de a semna!

În ultima săptămână, pot apărea schimbări în mediul apropiat, care pot include prieteni, surori, frați, vecini. Sau ceva se modifică în zona în care locuiți. Atenție de asemenea și la eventualele probleme cu internetul, telefonul sau alte tipuri de comunicații mobile!

Tot atunci, o să vă ocupați de obiective prioritare pentru viitorul apropiat, extinzând astfel limitele activităților, dar și îmbunătățind situația financiară.

Scorpion

Treceți prin transformări serioase și psihic și emoțional. A vă înțelege dorințele și sentimentele, va fi cheia recuperării voastre. Pluto retrograd, va recompensa asta în următoarele luni, mai ales pentru eșecurile înțelese din trecut. Se vor compensa astfel pierderile și se vor elimina restricțiile anterioare. Veți primi liber la înaintare sau la reluarea afacerilor care nu au mers bine în perioadele precedente.

A doua jumătate a lunii este numai bună pentru desfășurarea unor negocieri importante de afaceri, pentru încheierea de noi acorduri și revizuirea contractelor. Veți petrece mult timp de lucru în întâlniri, discuții și dezbateri.

Vă veți putea concentra pe tema relațiilor și întărirea parteneriatelor și la niveluri complet diferite. Vorbesc despre dragoste, prietenie, dar și activități profesionale. Ar trebui să țineți cont de faptul că abilitatea de a asculta, de a auzi și de a face compromisuri, devine cheia victoriei asupra problemelor acestei luni.

Cu Marte într-o casă a sănătății, devine important să acordați atenție corpului vostru. Există tendința de a vă îndrepta mai mult spre nevoile altora, iar pe voi să vă neglijați. La primele simptome ale bolii, vă sfătuiesc să luați măsuri! Consultați un specialist și nu lăsați boala să interfereze cu planurile personale. Nu veți fi scutiți de răceli, de pierderea forței sau apatie prelungită.

Săgetător

Odată cu schimbarea pe care o va face guvernatorul Jupiter al zodiei voastre, așteptați-vă și voi la modificări de energie, de planuri, de lucruri și de activități! Nu doar acum, ci multe luni încolo. Veți fi ca un elev care începe o școală lungă. Problemele voastre actuale însă, vor fi legate de superficialitatea cu care veți trata lucrurile serioase. Va exista tendința de a acționa în luna mai din inerție sau ghidați de impulsivitate, fără să vă gândiți deloc la consecințele propriilor acțiuni.

Financiar, prosperitatea și sursa ei vine din exterior: de la patroni, din societate, dinspre prieteni. De aceea, recomand să vă afișați punctele forte și talentele, să îmbinați profesionalismul cu abilitățile de comunicare și să dezvoltați capacitatea de a negocia! Cu toate demonstrațiile astea, veți face o impresie pozitivă superiorilor. Și imaginea va conta. Așa că,luați măsuri de evidențiere din mulțime, acceptați culorile mai strălucitoare, chiar dacă sunt extravagante!

Afectiv, aveți dorințe secrete, iar ele vă vor impulsiona să descoperiți Focul. Veți atrage cu inteligența și magnetismul vostru și nu prea veți ști pe care ofertă să o alegeți. Posibil să mergeți în paralel cu mai multe.

Capricorn

Pentru a putea avansa, va fi nevoie întâi să eliminați factori din trecut care vă limitează și acum. Îndepliniți-vă obligații anterioare și plătiți-vă din vechile datorii! Îngrijiți-i pe aceia care la rândul lor au avut înainte grijă de voi și începeți să rezolvați din problemele vieții personale.

Medical, excesul de greutate și stilul de viață sedentar vor avea nevoie de atenție. Multe dulciuri, făină, alimente grase și afumate vor acționa negativ asupra corpului. Consumați mai multe alimente naturale sănătoase și renunțați la băutură! Acest ultim lucru este cu atât mai important cu cât, luna aceasta există riscul de mari probleme legate de alcool.

Finanțele, vor depinde de corectitudinea și atenția unor documente. De aceea, aveți grijă ce semnați și în ce acorduri intrați. Acolo unde nu sunteți siguri, apelați la consultanți specialiști în activități juridice! La fel și dacă aveți de gând să faceți investiții ori speculații riscante.

De asemenea, sfătuiesc să aveți grijă dacă mizați pe noroc și jucați la pariuri. Puteți considera de data asta tot pariu și un joc de aventură amoroasă. Necumpătarea și inconștiența vă vor duce pe cărări dubioase.

Vărsător

Luna mai este una interesantă pentru voi, multe din grijile pământene dispărând în fundal și lăsând creația să se desfășoare. Viața socială devine mai activă decât în ultima vreme, iar călătoriile și comunicarea mai dinamice. Veți avea o atitudine cu care-i veți surprinde în mod plăcut pe alții, sau neplăcut pe cei care vă supără.

Prima jumătate a lunii atrage atenția asupra marilor investiții dacă aveți în minte să le faceți. Nu va fi moment propice, pentru că retrogradarea lui Pluto pe semnul vostru va întârzia ca niște speranțe să se împlinească. Decât să fie o muncă de Sisif, mai bine vă mulțumiți să continuați cu lucrul la planurile obișnuite. Nici vlaga nu vă va ajuta, căci instabilitatea psiho-emoțională poate afecta și cursul evenimentelor în desfășurare. Cheltuielile pe care le puteți totuși face fără rezervă, sunt acelea de achitare a datoriilor, de ceva lucruri casnice sau reparații pentru casă, ori pe tratamente dacă va fi nevoie.

Tot în primele două săptămâni, poziția lui Mercur va fi bună pentru vorbit în public, pentru întâlniri, pentru călătorii scurte și dese, ori răspuns la mail și telefoane. Dintr-o mare de informații și dialoguri, se pot ivi oportunități de un job mai bun sau o idee frumoasă de afaceri.

Când Mercur își va schimba poziția, planurile voastre se vor axa pe casă și familie.

Pești

Pot ieși la suprafață probleme nerezolvate din subconștient, în urma cărora va fi dificil să vă controlați emoțiile. Din cauza lor, puteți răspunde sarcastic, puteți deveni rapid stresați și nervoși. De aici, vin tensiuni și dezacorduri, cel puțin în prima săptămână.

Financiar, noile planuri pot intra în conflict cu realitatea. Merită să investiți timp și bani doar în acele proiecte în care să aplicați vechile cunoștințe și experiențe. Dacă o să aveți nelămuriri, ar fi bine să fie discutate cu persoane mai practice și mai raționale.

În ciuda unor obstacole, veți avea o rezervă uriașă de energie cu care să vă pregătiți pentru schimbări radicale.

Pe la mijlocul lunii, veți putea rezolva chestiuni juridice, vă veți putea lămuri cu partenerii, veți găsi soluții neașteptate la probleme sau veți obține succes în activitățile educaționale.

Afectiv, cei singuri își pot face o mulțime de noi cunoștințe, dar nu ar trebui să contați pe o relație serioasă și de lungă durată. Nu sunteți pregătiți să vă asumați obligații serioase de astfel de natură. Da, este posibil să începeți o aventură, dar cu cineva de la distanță. Iar atunci, relația va fi mai mult conversațională prin telefon și mesaje.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191