Horoscop miercuri, 12 iunie 2024: Este o perioadă încărcată pentru nativii Balanță

Horoscop miercuri, 12 iunie 2024: Este o perioadă încărcată pentru nativii Balanță

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de miercuri, 12 iunie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Berbec

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Va bucurati de simpatie, de o primire calduroasa intr-un nou colectiv, de o favoare care vi se face. Posibil sa apara si banii pe care ii asteptati pentru a compensa in oarecare masura cheltuielile destul de serioase pe care le aveti de facut in aceasta perioada.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Taur

Este posibil sa plecati de la o idee sau o sugestie a unui coleg si sa o rafinati, sa o dezvoltati, sa obtineti un rezultat peste asteptarile celorlalti. Si, in acelasi timp, va reconfirmati renumele de hatru, mucalit, intelept, om atent la detalii si sensuri.

Gemeni

Poate ca ati descoperit un as in maneca si va permiteti sa ii surprindeti pe ceilalti cu o schimbare de atitudine, de directie, de plan. Sau poate ca un raspuns din partea unei institutii de invatamant sau a unui angajator va apropie de un vis al vostru.

Rac

Ati facut inca de acum cateva zile ceea ce tinea de voi, insa telefonul, mesajul sau confirmarea dorita poate ca sosesc abia astazi. Revin in amintirea voastra tot felul de intamplari, istorii, versuri sau melodii si ii surprindeti pe cei dragi cu acuratetea detaliilor.

Leu

Se poate sa descoperiti o eroare intr-un calcul si sa recuperati niste bani, va intra in cont prima transa din creditul care vi s-a aprobat sau chiar intreaga suma. Se mai linistesc apele intr-o relatie contractuala sau poate ajungeti la un acord cu fiinta iubita legat de o investitie, cheltuiala.

Fecioara

Lucrurile par sa se desfasoare acum cu viteza dorita de voi: vi se raspunde prompt unei solicitari, obtineti o semnatura, un acord al esalonului superior. Este o perioada excelenta pentru cei care se apropie de absolvirea unui liceu sau facultati sa isi caute de lucru.

Balanta

Este o perioada destul de incarcata pentru voi: nu va vedeti capul de treburi, poate ca nici nu apare ajutorul sperat sau promis ori poate ca o buna parte dintre colegi sunt deja in concediu. Se observa, insa, o mai buna stare interioara fata de zilele trecute, v-ati adaptat cumva.

Scorpion

Conteaza mult argumentele si ideile voastre, vi se va multumi mai tarziu pentru un sfat. Va detensionati si voi constatand ca isi schimba cineva atitudinea fata de voi, ca revine la masa negocierilor, ca depasiti o situatie de criza.

Sagetator

Se poate sa faceti un schimb de informatii sau de argumente convingatoare si veti lasa pe mai tarziu o alegere, o concluzie. Este un mijloc de saptamana destul de incarcat pentru voi, dar sunt si bune sansa sa rezolvati o buna parte din cele pe care vi le-ati propus pana la sfarsitul acesteia.

Capricorn

Se poate sa constatati ca noaptea a fost un sfetnic bun si ca au aparut ideile de continuare a unui proiect solicitant astfel incat sa va incadrati intr-un termen de predare sau in cerintele unui client. Ii surpindeti pe ceilalti cu o alegere, cu efortul si cu exemplul propriu.

Varsator

Posibil sa vi se aprobe un spor de resurse sau de buget pentru proiectul in care sunteti angrenati sau poate apare chiar o recompensa pentru un rezultat obtinut recent. Apare o idee deosebita de petrecere a timpului alaturi de fiinta care v-a ocupat de curand inima.

Pesti

Casa si familia sunt prioritatile voastre acum; de voie sau de nevoie va ganditi poate sa faceti niste schimbari, imbunatatiri, reparatii. Cineva pe care l-ati invitat recent sa va faca o vizita ar putea sa isi anunte disponibilitatea pentru astazi; ar fi ore placute pentru toata lumea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191