Horoscop rune pentru 21-27 august 2023. Zodiile care vor avea cea mai bună perioadă din acest an

Horoscop rune pentru 21-27 august 2023. Zodiile care vor avea cea mai bună perioadă din acest an

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul pentru săptămâna 21-27 august 2023, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la  Mai multe zodii vor avea parte de o săptămână cu realizări și liniște.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Horoscop rune pentru săptămâna 21-27 august 2023

Berbec

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Berbecul, care a experimentat o săptămână anterioră plină de realizări, se simte acum copleșit de trădare și abandon. Intrat într-o situație dificilă, acest nativ se confruntă cu dileme legate de o relație apropiată. În perioada următoare, va trebui să ia o decizie dificilă și să renunțe la legăturile care îl împiedică să progreseze. Încrederea în sine va juca un rol crucial în această alegere.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Taur 

Taurul se bucură de o săptămână echilibrată, dominată de succes și bunăstare. Abilitățile sale sunt pe deplin exploatate în mediul profesional, iar avansarea în carieră este la îndemână. În relațiile personale, se înregistrează armonie și înțelegere. Semnarea unui contract sau încheierea unei înțelegeri profesionale poate aduce reușita mult așteptată.

Gemeni 

Gemenii pun accent pe comunicare în săptămâna ce vine. Atât în sfera profesională, cât și în cea personală, dialogul și interacțiunea sunt esențiale. Acest nativ se adaptează cu ușurință la schimbări și este dispus să împărtășească gândurile și ideile sale. Deplasările și călătoriile pot juca un rol important în această perioadă.

Rac 

Pentru Rac, o perioadă dificilă ia sfârșit, și începe acum o etapă de succes și fericire. Toate eforturile depuse vor fi răsplătite, iar acest nativ va primi recompense bine meritare. Cu încrederea refăcută, este momentul să abordeze noi proiecte și să se bucure de reușitele aduse de munca sa.

Leu 

Leul experimentează alternanțe de stări, cu momente de bucurie și provocări. Atracția fizică este în prim-plan, dar poate declanșa și gelozii sau conflicte în relațiile actuale. În același timp, pasiunea și dorințele se amplifică, ceea ce poate duce la raporturi pasionale și împlinirea unor aspirații personale.

Horoscopul runelor 21-27 august 2023

Fecioară 

Pentru Fecioară, săptămâna aduce provocări la nivelul orgoliului. Dificultățile și tensiunile pot stârni conflicte și nemulțumiri. Acest nativ trebuie să își gestioneze agresivitatea verbală și să evite critica excesivă, în special în relațiile apropiate. Prudența și autocontrolul sunt esențiale pentru a menține armonia.

Balanță 

Balanța traversează o perioadă de echilibru și receptivitate după o săptămână mai tensionată. Această zodie se bucură de întâlniri plăcute și momente calde, cu potențialul de a forma noi legături. Pentru cei fără obligații, aceasta poate fi o oportunitate pentru relații promițătoare și înfloritoare.

Scorpion

Scorpionii sunt binecuvântați cu protecție divină și încredere în propria direcție. Săptămâna aduce energie pozitivă și încredere în sine, favorizând relațiile personale și profesionale. O nouă legătură sau chiar o căsătorie pot apărea în această perioadă, sub umbrela influențelor favorabile.

Săgetător 

Pentru Săgetători, săptămâna este caracterizată de energie și dorința de cunoaștere. Abilitățile lor impresionante le vor permite să domine situația în mediul profesional. Magnetismul lor atrage atenția celor din jur și le aduce succes în dragoste. Raporturile pasionale pot evolua, fiind stimulate de setea lor de cunoaștere.

Capricorn 

Capricornul se confruntă cu schimbări pozitive și un influx benefic. O întâlnire cu o persoană importantă din trecut poate aduce bucurie și noutate în viața sa. Prinții și prieteniile îl sprijină în eforturile sale, iar o relație poate prinde contur în această perioadă.

Vărsător 

Vărsătorii se adâncesc în reflecție și introspecție în săptămâna ce urmează. Este timpul potrivit pentru momentele de liniște și autoanaliză. În plan amoros, posibile relații din trecut pot renaște. Aspectele financiare sunt sub protecția înțelepciunii, aducând recompense binevenite.

Pești 

Pentru Pești, acțiunea rapidă aduce schimbări benefice în viața lor. În această săptămână, aceștia se bucură de deplasări, întâlniri plăcute și surprize plăcute. Cu toate acestea, trebuie să fie pregătiți pentru neașteptat și să gestioneze provocările cu încredere.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191