Horoscop săptămâna 3-9 noiembrie. Două zodii au parte de schimbări importante până la jumătatea lunii

Horoscop săptămâna 3-9 noiembrie. Două zodii au parte de schimbări importante până la jumătatea lunii

Horoscop săptămânal pentru perioada 3-9 noiembrie. Lorina, astrologul Click!, vine cu cele mai noi previziuni astrale. Două zodii trec prin schimbări importante în prima jumătate a ultimei luni din toamnă.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Horoscop 3-9 noiembrie 2023

Berbec

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Săptămâna va pune în fața voastră o sarcină dificilă referitoare la cum să transformați o veche prietenie în ceva mai mult? Încă nu aveți curajul, dar aici faceți un pas decisiv ca să obțineți ceea ce doriți!

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

E o perioadă bună pentru a pleca în excursie, în locuri necunoscute. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care preferă să stea pe scaune. Soții devin prietenoși și nu numai că veți rezolva împreună probleme dificile de zi cu zi, cu condiția să găsiți și timp pentru plimbările romantice. Aceasta va întări perfect relația dacă ea este relativ diminuată.

Cuplurile divorțate completează procedurile de partajare a proprietății comune și se pare că nu se vor mai întoarce la ele. Așadar, pentru aceștia, tot înainte, spre o viață diferită!

Pluto continuă să pună presiune și să vă testeze rezistența emoțională, punându-vă față-n față cu diferite experiențe intense de viață, mai ales dacă sunteți născuți în ultimul decan al zodiei.

Taur

Primele 3 zile vor veni cu o oarecare stare de disconfort, căci veți avea tendința de a provoca,a lupta, a vă lua la întrecere cu interlocutorii, așa încât comunicarea se poate dovedi un fiasco. Abia după ce vă războiți veți deveni mai prietenoși, mai calmi, va crește capacitatea de a convinge, iar ideile voastre îi vor impresiona pe ceilalți, astfel încât mulți vor dori să participe la planuri comune și să dezvolte împreună cu voi noi direcții strategice. Trebuie doar să vă bazați pe socotelile voastre și nu pe propunerile venite dinspre alții,căci acelea nu vor fi viabile.

În domeniul sentimental, veți fi preocupați în special de impresia pe care o faceți asupra celorlalți, pe opiniile și părerile lor. Pentru voi va fi important să vorbiți nu doar cu alesul față-n față, ci și despre alesul vostru cu persoanele apropiate vouă.

Zona socială, de relații, chiar de parteneriate are energie și activitate intensă, iar situațiile ce vin de acolo sunt greu de coordonat și gestionat.

Gemeni

Veți avea grijă de cei dragi, deși acest lucru vă ia tot timpul vostru liber. În dragoste, nu vă sfătuiesc să experimentați relații noi și neobișnuite, moderne, pentru că dorința de independență poate afecta relația de căsătorie și riscați despărțirea. Acum, viața de cuplu este percepută ca un examen dificil și serios, ca o datorie sau o lecție karmică. Puteți avea probleme neașteptate în familie.

Unuia din membri îi va fi greu să tolereze limitările care au apărut în viața sa ori să accepte instrucțiuni de la părinți. Schimbarea poate afecta locul vostru de reședință sau habitat. Dacă nu e o nevoie urgentă să vă mutați, amânați asta pe mai târziu!

Pentru cei singuri, e timpul noilor cunoștințe. Veți fi foarte fermecători, puteți deveni oaspeți frecvenți al petrecerilor, prezentărilor, aniversărilor și a altor activități recreative. Singurul lucru despre care avertizează universul se referă la bani. Generozitatea vă poate îndemna ca pentru diferite plăceri să cheltuiți mult mai mult decât doreați.

Rac

Ştiţi intuitiv ce acţiuni ar trebui să întreprindeţi, sunteţi cel mai bun terapeut propriu, simţiţi când să vă forţaţi limitele şi când să reduceţi viteza, problema este să aveţi încredere în această potrivire, în a aplica trăirea interioară la evenimentele de zi cu zi. Socializarea-i indicată, dar organizaţi-vă și un spaţiu personal, în care să vă retrageţi câteodată şi să vă adunaţi gândurile.

Izolarea sporadică vă ajută să faceţi analiza detaliilor, să despicaţi firul în patru aşa cum doriţi şi abia apoi să trageţi concluzii şi să luaţi deciziile potrivite. Puteţi să acordaţi mai mult timp copiilor, să petreceţi voluntar timp alături de ei, îngrijindu-vă de problemele lor sau de propriul corp psihologice sau ale corpului fizic. Iniţial, ideea s-ar putea să vă sâcâie ori îngrijoreze, iar evenimentele o să le percepeți ca și cum nu mai aveţi putere de control asupra lor. Fiţi blând dar în același timp hotărâți și faceți în mod organizat ce trebuie.

Leu

Aveţi ocazia să plecaţi în interes de serviciu către destinaţii îndepărtate, să descoperiţi locaţii noi dar nu uitaţi că, indiferent cât de scurtă/lungă e călătoria, tot acasă abia așteptați să reveniți.

Sunteţi împrăştiat mental şi puteţi lăsa în urmă documente necesare pentru a rezolva ceva așa încât o să ajungeţi să faceţi demersuri mai numeroase decât vă aşteptaţi pentru a pune lucruri în ordine. Bucuraţi-vă de peripeţii, căutaţi să găsiţi partea pozitivă din orice şi să profitaţi de eventuale deplasări pentru a motiva şedinţele la coafor/frizerie, la spa, în special în weekend.

Dacă plecați, planificaţi timpul în aşa fel încât să nu fie nevoie să vă grăbiţi să ajungeţi dintr-un punct în altul, luaţi în calcul eventualitatea unor lucruri neprevăzute şi doar trăiţi clipa şi admiraţi peisajele noi cu schimbare de perspectivă. Exersaţi răbdarea şi flexibilitatea, nu totul va ieşi aşa cum aţi planificat de acasă. Esenţial rămâne să nu deveniţi temperamental şi să nu fiţi cel care aprinde scânteia. Fiţi doar observator şi încercaţi să apelaţi la resursele interioare de linişte!

Horoscop pentru săptămâna 3-9 noiembrie 2023

Fecioara

Relaţia cu prietenii obișnuiți sau chiar cu frații, nu mai pare să vă aducă confortul pentru care vă îndreptaţi către ei. Lecţia pare să fie să renunţaţi la ce vă trage în jos şi să acceptaţi că sunt momente când, chiar dacă apar nemulțumiri, e nevoie să mergeţi mai departe cu o decizie asumată, fără să nu vă mai pese aşa mult de păreri exterioare. Dacă-i vorba de frați, acolo socoteala stă altfel. Fiți empatici și iubitori!

Financiar, sunt energii acolo care atrag atenția la risipă. Ideea nu e să pierdeţi bani pentru a învăţa o lecţie, ci să înţelegeţi că e bine să luaţi singur decizii legate de gestionarea banilor munciţi. Da, puteți să ascultaţi sfaturile şi experienţa altora, dar nu să le și aplicați.

Dac-ar fi să se împlinească măcar o parte din ambițiile financiare, asta va veni datorită creativității personale care vă aduce o idee originală salvatoare. Doar atunci lucrurile se pun în mișcare fără să depuneți prea mult efort, poate tocmai atunci când ați încetat să mai opuneți rezistență sau să vă gândiți permanent la soluții pentru dileme. Dați dovadă de cumpătare, faceți calcule și alegeți oportunitățile!

Balanța

Disciplina și o abordare pedantă a afacerilor chiar aparent frivole vă vor ajuta în această perioadă de toamnă. Veți fi calmi și echilibrați din multe puncte de vedere datorită faptului că vă este greu să scăpați de reținere și să vă arătați emoțiile. Chiar și așa, unii se pot întâlni în mod neașteptat cu cealaltă jumătate. Filmul iubirii va fi luminos, dar poate deveni serios numai dacă veți avea o abordare non-banală a relațiilor. Oricum, într-o relație mai veche de dragoste, șocurile nu sunt de așteptat.

În perioada 3-6 noiembrie, unii pot fi implicați în afaceri, se pot ocupa de rezolvarea problemelor și de consolidarea relațiilor. Aceasta este o perioadă foarte favorabilă pentru instruire, pentru pregătirea documentelor importante, pentru acorduri și găsirea informațiilor necesare, precum și pentru găsirea sponsorilor și adresarea de cereri către conducere.

Săptămâna este oricum este bună pentru comunicare intuitivă și veți contacta cu ușurință atât rudele apropiate sau îndepărtate, cât și noile cunoștințe.

Scorpion

Pentru voi, obținerea rezultatelor dorite va fi dificilă, deoarece multe vor depinde de circumstanțele obiective și de factorul uman. Mai mult decât atât, dorința de a influența o situație sau pe cineva nu poate aduce decât răspunsuri opuse la ceea ce sperați, căci totul se poate întoarce împotriva voastră. Măsurile și investițiile riscante vor fi ineficiente, prin urmare acestea vor necesita prudență și capacitatea de a calcula cu exactitate situația. Beneficiați însă de foarte mult succes în creativitate, iar prin aceasta se poate găsi o ieșire,o oportunitate de a vă relaxa sufletul.

Este posibil ca aceste zile să fie pline cu întâlniri interesante, cu multă comunicare, inclusiv romantică. Chiar și așa, starea de spirit și sentimentele vor fi instabile, aruncate de la o extremă la alta încât va fi dificilă formarea de relații stabile, iar distrugerea celor vechi este destul de ușoară sub influența unui impuls.

Săgetător

Din instabilitate psiho-emoțională puteți reacționa mai accentuat la comentariile sincere ale celor din jur, dar și bine puteți simți falsitatea altora aflați sub nivelul vostru. Atenție însă, puteți fi suspicioși și nu-i exclus ca sub influența stresului ori a atacurilor de panică să rupeți legăturile cu persoane familiare la cea mai mică îndoială!

Potențialul inteligenței emoționale va fi destul de ridicat, astfel încât veți putea reuși în activități de cercetare, de documentare, arătând interes pentru cunoașterea spirituală, autoeducare și latura nevăzută a vieții. Pentru comunicare și schimb de informații aceasta este o perioadă potrivită pentru a oferi un sprijin semnificativ și sfaturi bune altora, care să-i ajute la rezolvarea de probleme personale.

Atacurile vor continua din partea persoanelor invidioase, a rivalilor care ar putea să vă submineze autoritatea, să interfereze cu planurile voastre.

Capricorn

Sentimental, continuă tendința de a conduce într-o relație de dragoste sau doar speranța că se va ivi omul perfect care să vă satisfacă toate dorințele fizice și pământești. Poate că acum doriți să experimentați mai altfel emoțiile și în funcție de asta să modificați ordinea priorităților. Nimic nu este imposibil! Traversați o perioadă cu intensitate, plină de pasiunea de a studia ceva nou care vă place. Dacă adăugați și acțiune dorințelor voastre, totul se va întoarce spre voi pozitiv.

Este un moment bun pentru a vă pregăti la nivel superior pentru afaceri și muncă, dar și pentru a petrece timp în locuri departe de casă. Aceasta va întări puterea minții de a se organiza și planifica mai bine.

Celor singuri le recomand socializare, să participe la reuniuni, la petreceri și să aibă grijă de ținuta lor. Probabilitatea unei întâlniri romantice este foarte mare.

Relațiile cu frații sau verișorii se vor îmbunătăți într-o oarecare măsură, dar unele probleme vor rămâne nesoluționate și va trebui să vă întoarceți asupra lor de mai multe ori.

Vărsător

Veți acorda o mare atenție vouă și relațiilor cu alții. Veți modifica opiniile și teoria de relaționare după care ați funcționat până acum și vă veți simți mai bine.

Dacă o să se meargă în vacanță în străinătate sau în călătorii lungi, recomand locurile aflate lângă ape sau locuri cu mare încărcătură spirituală. Dar chiar și așa, sunt de evitat distracțiile extreme sau zonele potențial periculoase. Atenție, căci departe de casă vă puteți îmbolnăvi sau traversa o situație critică, din cauza lipsei de atenție și a încrederii exagerate de sine!

Un mediu confortabil din punct de vedere emoțional vă va garanta pacea minții. Veți fi grijulii și atenți la apropierea oamenilor, multă bucurie și satisfacție poate aduce comunicarea cu copiii, mai ales în perioada 6-8 noiembrie, întâlnirea cu rudele, prietenii, participarea la evenimente festive. Prieteni cunoscuți vă pot invita activ la tot felul de întâlniri sau evenimente, și-ar fi indicat să le onorați. Sunt

posibile întâlniri cu colegii de clasă, cu amici vechi,iar acestea se vor petrece brusc, pe neașteptate, emoționându-vă.

Pești

Începeți săptămâna într-o notă mai aspră, dar nu vă îngrijorați, relaxați-vă și nu vă stresați pentru că lucrurile se îmbunătățesc în mod constant.

Profesia și poziția socială în comunitate se află acum sub atenție, iar un nou loc de muncă sau o nouă poziție ar putea necesita cea mai mare parte a timpului.

De asemenea, un părinte poate avea nevoie de ajutorul vostru. Deși e mult de muncă și multă energie de investit, totul va merita pe termen lung, atâta timp cât o veți face într-un mod original și în echipă.

Vă așteaptă o perioadă foarte ocupată, în care este necesar să se termine vechile cazuri și chiar să se elucideze toate problemele lor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191