Horoscop săptămânal 19 – 25 iunie 2023: Scorpionii vor avea parte de activitate din plin. Ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie / VIDEO

Horoscop săptămânal 19 – 25 iunie 2023: Scorpionii vor avea parte de activitate din plin. Ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie / VIDEO

Săptămâna 19 – 25 iunie 2023 se anunță o perioadă animată, plină de evenimente, răsturnări de situație, mai ales în primele zile ale săptămânii. Luni, 19 iunie, Jupiter sextil Saturn; miercuri, 21 iunie, Soarele intră în semnul Racului: solstițiul de vară, Luna în creștere; joi, 22 iunie, conjuncții cu Venus și Marte.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Berbec

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Pentru nativii din zodia Berbec se anunță un început grozav de săptămână; atât ca stare de spirit, cât și realizări personale, aspecte bune în plan financiar: foarte posibil ca intrări de bani, dar, important, și ca achiziții, investiții: lucruri de valoare la prețuri convenabile pentru cei mai tineri, tentații și ispite; abundența, risipa, chiar, de emoții, energie.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Taur

Taurii cei mai tineri doresc să realizeze lucruri pe cont propriu, își încearcă puterile; poate că le-a fost de ajuns un impuls, sfaturi și încurajări, vorba bună pusă pentru ei de către cineva cu experiență, iar acum vor să demonstreze că au meritat în continuare investesc în locuință; poate că apelează la un credit imobiliar și își cumpără una, abia așteaptă să o amenajeze și să se mute acolo.

Gemeni

Gemenii sunt atenți, curioși, perceptivi, sensibili la ce se întâmplă în jurul lor; oarece instabilitate mentală, pentru că dau peste lucruri și informații care se bat cap în cap și încearcă să dea credit, pe rând, fiecăreia dintre ele. Vor vrea să găsească adevărul, echilibrul vin bani la început de săptămână: plăti, împrumuturi care li se rambursează miercuri și joi, zile agitate; nehotarare, schimbări din mers ale programului.

Rac

Pentru nativii Rac se anunță emoții intense, schimbătoare în primele zile ale săptămânii; de aici, posibilă oboseală, insomnie, mari eforturi pentru a se concentra miercuri și joi, cheltuieli diverse, nu toate justificate. dintr-o toană de moment de miercuri, perioadă mai bună din punct de vedere al câștigurilor; sunt plătiți după valoare, merită, efort.

Leu

Leii au stări schimbătoare: alternează entuziasmul cu lipsa de chef; vor, totuși, să repare greșeli, să recupereze întârzieri dacă este cazul miercuri și joi, oferte interesante, răspuns venit după oarecare întârziere preocupare pentru ei înșiși: ținută, înfățișare, sănătate (cu cheltuielile și eforturile aferente).

Fecioară

Fecioarele au parte de aspecte amestecate: poate că nu sunt mulțumiți de ei înșiși, se miră de aprecierile pe care le primesc, atenția și încrederea care li se acordă bune aspecte financiare, negocieri pentru venituri, sume pe contracte pe termen mai scurt sau mai lung în continuare, sănătatea le poate da probleme: energia, insomnia

Balanță

Pentru Balanțe se anunță noutăți de bun augur la început de săptămână în plan profesional, la locul de muncă, în afaceri: întâlniri, imagine, aprecieri săptămâna bună pentru veniturile lor (cei care nu sunt legați de salariu fix) lărgesc cercul de prieteni și de cunoștințe (nu sunt excluse, însă, nici pauze în relații, izvorâte din concurență, invidie, neînțelegeri etc.).

Scorpion

Scorpionii au parte de activitate din plin; oferte și șanse care apar pe neașteptate; mai ales absolvenții ar trebuie să profite de aceste aspecte sunt puși la încercare, testați, examinați în perspectiva unei promovări discuții destul de serioase cu partenerul de viață pe tema copilului/copiilor.

Săgetător

Săgetătorii vin cu un interes pentru sănătate; chiar dacă nu este vorba despre o afecțiune existentă, a lor sau a cuiva drag, sunt atenți la rubrici, explicații, recomandări după caz, gânduri să se retragă la pensie în locurile natale, să se mute într-o zonă mai liniștită, retrasă, să producă ei înșiși o parte din hrană se informează, se sfătuiesc, sunt atenți la ce au să le spună oameni cu experiență.

Capricorn

Nativii Capricorn vor avea un interes aparte acum pentru copii; doamne care doresc să devină mame; dacă este cazul, solicită consult medical, se îngrijesc de ele, urmează recomandările medicilor de miercuri, 21, noutăți în plan relațional, partenerial; discuții și negocieri pe teme financiare: împărțirea unor beneficii, cheltuieli, moștenire, recuperarea unor sume; lucrurile merg mai greu, din acest punct de vedere, miercuri și joi un plus la capitolul câștiguri, mai ales pentru cei care și-au terminat perioada de ucenicie, au demonstrat ce știu și ce pot

Vărsător

Varasatorii au, în continuare, parte de noutăți, dar și instabilitate în situații relaționale, sentimentale, colaborări. Un DA poate fi urmat de un NU neașteptat; sunt înțelegeri doar de moment, încercări de împăcare, dacă este cazul în cupluri sudate se trece cu ușurință peste neînțelegeri și probleme; își fac împreună program de sală, fitness, plimbare, activități gospodărești. Este operioadă bună sub aspect financiar chiar și pentru cei trecuți de prima tinerețe; sunt căutați, solicitați, se reinventează, valorifică o pasiune, un talent.

Pești

Peștii se află în strânsă legătură cu frății; poate că nu totul este ușor, simplu, dar relația aceasta contează pentru ei. După caz, învață sau iau exemplu, contează încurajările lor activitate care implică deplasări; ei oricum sunt într-o perioadă în care visează/realizează drumuri lungi, călătorii, pelerinaje, croaziere în continuare, sănătatea este fragilă: pe de o parte de la emoții, temeri, griji, frământări, pe de altă parte din natură activității lor, program inconstant, prelungit.

CITEȘTE ȘI: Zodia care citește oamenii din prima. Nativii își dau seama rapid de felul de a fi al celor de lângă ei

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191