Horoscop special tarot! Cărțile magice prevestesc schimbări pozitive și înțelepciune pentru zodii, în septembrie 2023

Horoscop special tarot! Cărțile magice prevestesc schimbări pozitive și înțelepciune pentru zodii, în septembrie 2023

În lumea mistică a astrologiei și a cărților de tarot, luna septembrie aduce cu sine promisiunea unor schimbări pozitive și a unor noi începuturi. Cu ajutorul misteriosului „Tarot de Marseille”, vom explora previziunile lunii septembrie 2023 pentru fiecare zodie. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Berbec- Magicianul

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Pentru Berbeci, Magicianul din Tarotul de Marseille aduce o energie de creativitate și inițiativă în septembrie. Vei simți că ai toate resursele necesare pentru a-ți transforma visele în realitate. Fii deschis la oportunități noi și folosește-ți abilitățile cu încredere pentru a obține rezultate remarcabile.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Taur – Turnul

Pentru Tauri, Turnul din tarot prevestește schimbări inevitabile în septembrie. Chiar dacă acestea pot părea dificile la început, ele au potențialul de a-ți curăța calea pentru a construi ceva mai solid în viitor. Fii deschis la adaptare și învață să-ți găsești echilibrul în mijlocul turbulențelor.

Gemeni – Papesa

Pentru Gemeni,  Papesa din Tarotul de Marseille semnalează o perioadă de introspecție și căutare interioară în septembrie. Explorează-ți intuiția și ascultă-ți vocea interioară. Cu răbdare și înțelepciune, vei găsi răspunsurile de care ai nevoie pentru a lua decizii înțelepte. Papesa îți poate aduce liniște în familie.

Rac – Împăratul

Pentru Raci, cartea Împăratul simbolizează o perioadă de stabilitate și asumare a responsabilităților în septembrie. Ai abilitatea de a-ți ghida propria viață cu autoritate și înțelepciune. Fii liderul propriului tău drum și ai încredere că poți influența schimbările pozitive în jurul tău. Poți realiza lucruri remarcabile pe plan profesional.

Leu – Forța

Pentru Lei, Forța din Tarotul de Marseille aduce energie de curaj și putere interioară în septembrie. Cu hotărâre și încredere, poți depăși orice provocări care ți se arată în cale. Alege să abordezi situațiile cu blândețe și compasiune pentru a obține rezultatele dorite. La job, vei depăși obstacole importante. Ai grija la raportul de putere cu șefii.

Fecioară – Ermitul

Pentru Fecioare, Ermitul sugerează o perioadă de auto-reflecție și căutare a înțelepciunii interioare în septembrie. Alege să te retragi pentru a obține claritate asupra obiectivelor tale. Această perioadă de liniște îți va oferi resursele necesare pentru a lua decizii importante. Ermitul te poate ajuta să dobândești o nouă perspectivă și să înveți lecții esențiale.

Balanță – Justiția

Pentru Balanțe, Justiția semnalează o perioadă de echilibru și obiectivitate în septembrie. Fii corect și sincer în toate acțiunile tale, iar rezultatele vor fi pe măsură. În relații, alege comunicarea deschisă și compromisul pentru a menține armonia.

Scorpion- Moartea

Pentru Scorpioni, cartea Moartea simbolizează transformarea și eliberarea în septembrie. Lasă trecutul să plece pentru a face loc pentru noi începuturi. Această perioadă de schimbări te va ajuta să crești și să te dezvolți în direcții pe care nu le-ai anticipat.

Săgetător – Temperanța

Pentru Săgetători, Temperanța din Tarotul de Marseille aduce o perioadă de armonie și echilibru în septembrie. Învață să gestionezi resursele și energiile tale pentru a obține rezultate eficiente. Cu răbdare și moderație, vei atinge un nivel de succes pe care îl dorești.

Capricorn – Diavolul

Pentru Capricorni, cartea Diavolul din tarot sugerează o perioadă de explorare a aspectelor ascunse ale vieții tale în septembrie. Fii conștient de tentațiile și pattern-urile negative care pot apărea. Alege să eliberezi orice aspect care nu-ți mai servește pentru a-ți crea o bază solidă pentru viitor.

Vărsător – Steaua

Pentru Vărsători, cartea Steaua semnalează speranță, inspirație și împlinire în septembrie. Energia pozitivă te înconjoară, iar visele tale au potențialul să devină realitate. Fii deschis la noi oportunități și păstrează-ți focusul pe ceea ce îți aduce bucurie și satisfacție.

Pești – Luna

Pentru Pești, cartea Luna din tarot indică o perioadă de intuiție și explorare a lumilor interioare în septembrie. Lasă-ți imaginația să te ghideze și explorează aspectele ascunse ale vieții tale. Cu încredere în propriile tale resurse, vei găsi soluții neașteptate pentru provocările care pot apărea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191