Horoscopul banilor, carierei, sănătății și dragostei în ultima săptămână din septembrie 2023

Horoscopul banilor, carierei, sănătății și dragostei în ultima săptămână din septembrie 2023

Se pare că mai multe zodii vor avea o ultimă săptămână de septembrie de vis. O să le meargă bine pe toate planurile. Însă, vor fi și semne zodiacale care nu vor fi așa norocoși. Cum arată horoscopul banilor, carierei, sănătății și dragostei în ultima săptămână din septembrie 2023.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Berbec – horoscop bani, carieră, sănătate și dragoste

Astrele le-au pregătit berbecilor o săptămână fantastică. Se pare că vor încheia luna septembrie cu o ofertă mult așteptată de la muncă. Berbecilor li se va propune la locul de muncă o nouă pozițe, într-un alt departamnt decât cel în care lucrează acum, care o să vină la pachet cu o mărire salarială. De asemenea, cei care au avut probleme de sănătate o să reușească să le depășească în aceste zile. Și problemele familiale își vor găsi o rezoluție. Așadar, se pare că în această săptămână soarele răsare pe strada berbecilor. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Taur – horoscop bani, carieră, sănătate și dragoste

Taurii, în această săptămână, au șanse mari să-și întâlnească jumătatea și, în sfârșit, vor fi extrem de fericiți. La locul de muncă însă vor avea ceva discuții cu șefii, aceștia trebuie să învețe să nu mai fie atât de colerici. Se pare că vor avea și mici probleme de sănătate, care însă nu vor persista și luna viitoare. Aveți grijă la ce mâncați pentru că aveți un stomac sensibil, poate că ar trebui să optați pentru un stil de viață mai sănătos. 

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Gemeni – horoscop bani, carieră, sănătate și dragoste

Cei mai fericiți în ultima săptămână din septembrie vor fi gemenii, acestora le va merge bine pe toate liniile. Cei care sunt într-o relație o să primească o cerere în căsătorie sau o să facă una și vor primi un da din tot sufletul. Iar în viața profesională îi așteaptă un nou proiect care o să le schimbe viața. 

Rac – horoscop bani, carieră, sănătate și dragoste

Cei din zodia rac vor avea, în această săptămână o problemă financiară. Însă, cu puțină răbdare vor găsi o situație prin care să reușească să o rezolve. Pe de altă parte, se pare că în dragoste o să le meargă excelent. La un eveniment din cadrul firmei pentru care lucrează vor întâlni o persoană care o să le bucure sufletele. 

Leu- horoscop bani, carieră, sănătate și dragoste

Pentru lei astrele le-au pregătit pentru ultima săptămână din septembrie vești bune. Au șanse să câștige un premiu în bani consistent. Li se recomandă însă să aibă grijă cu sănătatea, pentru că îi paște o răceală serioasă, dacă nu se vor proteja puțin în această perioadă. 

Fecioară- horoscop bani, carieră, sănătate și dragoste

Este timpul să lași trecutul în urmă și să dai șanse unei alte persoane să îți cucerească inima și se pare că în această ultimă săptămână din luna septembrie vei fi pregătit să faci acest lucru. În carieră, ca deobicei, totul îți va merge grozav, vei avea în continuare parte de laude de la superiori. În plus, aceștia o să te recompenseze cu o primă.

Balanță- horoscop bani, carieră, sănătate și dragoste

Și pentru balanță această ultimă săptămână din septembrie va fi de vis. Acestui semn zodiacal îi va merge bine în toate direcțiile: bani, carieră, sănătate și dragoste 2023. Este foarte posibil să discuți cu partenerul pentru a oficializa relația.

Scorpion – horoscop bani, carieră, sănătate și dragoste

Scorpionii vor fi destul de triști în această ultimă săptămână, vor încheia o relație toxică și chiar dacă au conștientizat că aceasta le făcea rău, nu vor avea o săptămână grozavă. Se vor afunda zilele acestea în muncă, acolo fiind extrem de apreciați de către șefi pentru implicarea lor.

Săgetător – horoscop bani, carieră, sănătate și dragoste

Ce au pregătit astrele pentru săgetători? Din păcate, la locul de muncă  – în această ultimă săptămână din septembrie – vor fi ceva probleme. Ți se va cere să nu mai întârzii și să respecți dead-line-urile. Pentru a nu se agrava situația, ar trebui să ții cont de aceste lucruri. Partea bună a acestei săptămâni este că îți vor veni rezultatele de la analize și o să scapi de un stres imens. 

Capricorn- horoscop bani, carieră, sănătate și dragoste

Capricornul o să trăiască din plin această săptămână ultimă din septembrie. Aceștia se vor îndrăgosti la prima vedere și vor începe o frumoasă poveste de dragoste. O să primească și un cadou, în bani, de la o persoană dragă. Acest dar o să-l ajute pe capricorn să-și rezolve problemele.

Vărsător – horoscop bani, carieră, sănătate și dragoste

Pentru vărsători urmează să revadă pe cineva de care nu mai știu nimic de foarte mult timp. Această întâlnire o să le aducă bucurie în suflete. La locul de muncă au șanse mari să primească mărirea salarială dorită dacă se vor încumeta să o ceară. 

Pești – horoscop bani, carieră, sănătate și dragoste

Un nou proiect pe care o să-l înceapă în ultima săptămână din septembrie o să-i ajute pe pești să-și revină financiar. Iar asta o să-i liniștească mental, lucru care o să-i ajute să detensioneze relațiile cu partenerul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191