Horoscopul runelor: 3 zodii care nu pot ține un secret! Îți creează probleme și te pot da de gol în orice moment: „Trebuie să te fereşti de aceşti nativi”

Horoscopul runelor: 3 zodii care nu pot ține un secret! Îți creează probleme și te pot da de gol în orice moment: „Trebuie să te fereşti de aceşti nativi”

Numerologul și astrologul Mihai Voropchievici dezvăluie ceie trei zodii care nu pot ține un secret! Îți creează probleme și te pot da de gol în orice moment. În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” numerologul a dat de gol zodiile în care este bine să nu te încrezi dacă ai un lucru tainic ce nu vrei să se afle.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Săgetător

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

„Mai puţin preocupat de fapte, şi mult mai interesat de adevăr. Dacă tu ştii un secret, care conţine un adevăr, să fii convins că el va spune. Fire vibrantă și carismatică, e recunoscut pentru talentul său de a povesti, dar, totodată,și de a exagera într-o oarecare măsură. Mare grijă să nu-i spui ceva confidențial. Dacă e o poveste destul de bună va avea grijă să o facă cunoscută tuturor.”, a spus Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, conform

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Gemeni

Gemenii sunt guvernați de Mercur, Zeul Comunicării în mitologia romană. Acest lucru îi face pe nativii din această zodie să fie „maeștrii conversației” ai zodiacului. Cu Mercur ca planetă guvernantă, Gemenii au o abilitate incontestabilă de a comunica eficient și de a absorbi informațiile rapid. Ei sunt curioși și mereu în căutare de noi cunoștințe. Gemenii simt o nevoie acută de a comunica cu ceilalți și de a împărtăși ceea ce știu. Totuși, Ei nu pot rezista tentației de a împărtăși vești, fie ele bune sau rele. Acest lucru îi face să fie inadecvați pentru a păstra surprizele, deoarece pur și simplu nu pot să țină gura închisă.

Fecioară

„Nativii din zodia Fecioară sunt foarte vorbăreţi. Adoră efectiv să vorbească, aşa că şi aceşti nativi sunt pe lista zodiilor care nu pot ţine un secret. Fecioarele dacă au un secret, trebuie neapărat să-l trâmbițeze. Va avea grijă să le explice tuturor că de fapt tu ești cel care ai dat greș, cam în orice. În realitate însă, te copleșește cu sfaturi și trebuie să faci întocmai cum îți spune dacă vrei să te ajute. Insista să-i mărturisești totul, dar nu îți promite că o să-ți păstreze secretele.”, a mai spus numerologul și astrologul în emisiune.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191