Horoscopul runelor: 3 zodii care nu pot ține un secret! Îți creează probleme și te pot da de gol în orice moment: „Trebuie să te fereşti de aceşti nativi”

Horoscopul runelor: 3 zodii care nu pot ține un secret! Îți creează probleme și te pot da de gol în orice moment: „Trebuie să te fereşti de aceşti nativi”

Numerologul și astrologul Mihai Voropchievici dezvăluie ceie trei zodii care nu pot ține un secret! Îți creează probleme și te pot da de gol în orice moment. În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” numerologul a dat de gol zodiile în care este bine să nu te încrezi dacă ai un lucru tainic ce nu vrei să se afle.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Săgetător

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

„Mai puţin preocupat de fapte, şi mult mai interesat de adevăr. Dacă tu ştii un secret, care conţine un adevăr, să fii convins că el va spune. Fire vibrantă și carismatică, e recunoscut pentru talentul său de a povesti, dar, totodată,și de a exagera într-o oarecare măsură. Mare grijă să nu-i spui ceva confidențial. Dacă e o poveste destul de bună va avea grijă să o facă cunoscută tuturor.”, a spus Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, conform

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Gemeni

Gemenii sunt guvernați de Mercur, Zeul Comunicării în mitologia romană. Acest lucru îi face pe nativii din această zodie să fie „maeștrii conversației” ai zodiacului. Cu Mercur ca planetă guvernantă, Gemenii au o abilitate incontestabilă de a comunica eficient și de a absorbi informațiile rapid. Ei sunt curioși și mereu în căutare de noi cunoștințe. Gemenii simt o nevoie acută de a comunica cu ceilalți și de a împărtăși ceea ce știu. Totuși, Ei nu pot rezista tentației de a împărtăși vești, fie ele bune sau rele. Acest lucru îi face să fie inadecvați pentru a păstra surprizele, deoarece pur și simplu nu pot să țină gura închisă.

Fecioară

„Nativii din zodia Fecioară sunt foarte vorbăreţi. Adoră efectiv să vorbească, aşa că şi aceşti nativi sunt pe lista zodiilor care nu pot ţine un secret. Fecioarele dacă au un secret, trebuie neapărat să-l trâmbițeze. Va avea grijă să le explice tuturor că de fapt tu ești cel care ai dat greș, cam în orice. În realitate însă, te copleșește cu sfaturi și trebuie să faci întocmai cum îți spune dacă vrei să te ajute. Insista să-i mărturisești totul, dar nu îți promite că o să-ți păstreze secretele.”, a mai spus numerologul și astrologul în emisiune.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191