Horoscopul runelor: zodia cu care trebuie să te căsătorești! Care sunt nativii cu cea mai bună compatibilitate în cuplu

Horoscopul runelor: zodia cu care trebuie să te căsătorești! Care sunt nativii cu cea mai bună compatibilitate în cuplu

Căutarea partenerului potrivit în viața de cuplu este o adevărată provocare, iar un ajutor prețios vine din partea numerologului Mihai Voropchievici. În cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse,” de la Antena 3 CNN, expertul în numerologie și astrologie dezvăluie cu care sunt combinațiile zodiilor care au cea mai bună compatibilitate în căsătorie.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Dacă ești curios să afli cine sunt norocoșii care pot forma perechi perfecte, urmărește cu atenție aceste recomandări prețioase. Este bine de știut că în funcție de trăsăturile de caracter unii nativi pot reuși o căsnicie fantastic de bună!

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Berbec și Săgetător

Berbecul și Săgetătorul, ambele zodii de foc, formează o pereche ideală de cuplu. Entuziast și puternic, Berbecul se potrivește de minune cu Săgetătorul aventuros. Săgetătorul caută mereu noi experiențe, iar Berbecul îi oferă stabilitate și îndrumare.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Taur și Rac

Racul familial se potrivește perfect cu Taurul care așteaptă multă afecțiune în relație. Ambii sunt dedicați familiei și valorizează stabilitatea. Abordarea blândă a Racului aduce confort Taurului, iar loialitatea acestuia întărește legătura dintre cei doi îndrăgostiți.

Gemeni și Vărsător

Gemenii fermecători și Vărsătorii iubitori de libertate se completează. Ambii apreciază independența și conexiunea lor specială este adesea subestimată. Chiar dacă părea superficială, relația lor este autentică și profundă. Aceștia sunt genul care preferă să își țină fericirea doar pentru ei. 

Leu și Balanță

Leul atrage atenția în orice încăpere, iar Balanța grațioasă se potrivește perfect. Ambii caută respect și admiratie. Leul își dorește pe cineva grațios și elegant, iar Balanța îi îndeplinește această așteptare. Leul are încredere că Balanța îl sprijină, creând o legătură puternică. Cei doi vor fi mereu centrul atenției oriunde ar merge.

Fecioară și Capricorn

Fecioara încrezătoare și Capricornul loial formează o pereche cu picioarele pe pământ. Ambii sunt ambițioși și dedicați familiei. Inteligența Fecioarei se potrivește cu ambiția Capricornului, rezultând într-o legătură profundă. Sunt genul de cuplu rațional și logic.

Scorpion și Pești

Compatibilitatea dintre Scorpion și Pești este profund emoțională. Intuitivii Scorpioni se conectează perfect cu natura empatică a Peștilor. Împreună, formează o relație durabilă bazată pe încredere și sinceritate. Sunt doi sensibili care ajung să se înțeleagă, pur și simplu, din priviri. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191