Hugh Jackman zâmbește din nou după divorț! Cu cine a fost surprins actorul din Wolverine

Hugh Jackman zâmbește din nou după divorț! Cu cine a fost surprins actorul din Wolverine

Hugh Jackman (54 de ani) este din nou cu zâmbetul pe buze, după divorțul de soția sa, Deborra-Lee Furness (67 de ani). După ce cuplul a decis să pună capăt unui mariaj de 27 de ani, actorul australian a fost surprins în compania cântăreței și actriței Betty Who (31 de ani).

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Daily Mail, actorul australian Hugh Jackman este din nou cu zâmbetul pe buze, după ce a divorțat de soția sa, Deborra-Lee Furness, alături de care a petrecut aproape 3 decenii. Se pare că el are o relație puternică de prietenie cu actrița și cântăreața din Australia, Betty Who, în vârstă de 31 de ani. Cei doi împărtășesc o pasiune comună: teatrul.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Se pare că o sursă apropiată de cei doi a spus că ambii speră să poată lucra împreună cât de curând posibil, fie într-o piesă de teatru, sau într-un musical.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au împărtășit aproape 3 decenii împreună, însă, acum, cei doi au decis să pună capăt mariajului. Ei s-au căsătorit tocmai în anul 1996 și au împreună 2 copii, pe Oscar (23 de ani) și Ava (18 ani). Cei doi și-au anunțat despărțirea într-un comunicat din revisa People, cu mențiunea că va fi singura declarație pe care o vor oferi despre acest subiect.

„Am fost binecuvântaţi să împărtăşim aproape trei decenii împreună, ca soţ şi soţie, într-o căsnicie minunată şi plină de iubire. Acum, călătoria noastră se schimbă şi am decis să ne despărţim pentru a ne urma creşterea individuală. Familia noastră a fost şi va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră.

Ne asumăm acest următor capitol cu recunoştinţă, dragoste şi bunătate. Apreciem foarte mult înţelegerea voastă de a ne respecta intimitatea în timp ce familia noastră navighează în această tranziţie în vieţile noastre”, au declarat cei doi, după ce și-au sărbătorit aniversarea a 27 de ani de căsnicie chiar în luna aprilie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191