Ieri dormea pe străzi, azi este un model de succes. Povestea de film a «prințesei de mahala»!

Ieri dormea pe străzi, azi este un model de succes. Povestea de film a «prințesei de mahala»!

Maleesha Kharwa (15 ani), supranumită „Cenușăreasa Indiei”, a crescut în infama mahala Dharavi din Mumbai, dar datorită unei întâlniri întâmplătoare cu un actor american, ea a devenit unul dintre cele mai populare modele din țara sa natală.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Maleesha Kharwa a apărut deja pe coperțile revistelor internaționale de modă, precum Vogue și Cosmopolitan. Ea a devenit, de asemenea, imaginea unui brand de lux de îngrijire a pielii și este una dintre cele mai recunoscute chipuri din India. Povestea ei de viață este demnă de film. E aproape imposibil de crezut că în urmă cu doar trei ani era doar o altă fată în mahalalele din Mumbai. Doar datorită unei întâlniri norocoase cu actorul Robert Hoffman, cunoscut pentru rolul său din „Step Up 2”, viața ei s-a schimbat drastic, relatează Oddity Central.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

El se afla în Mumbai pentru a filma un videoclip, când a observat această fată cu aspect uimitor stătea pe o saltea în interiorul unui cort improvizat. El a vorbit cu ea și a postat ulterior un videoclip cu ea pe rețelele de socializare, care a devenit viral aproape instantaneu. În scurt timp, Maleesha a devenit o senzație internațională, iar oportunitățile de audiții se aprinseră.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Viața mea s-a schimbat”, a spus Maleesha pentru The National. „Înainte nu eram pe postere, ziare sau pe canale TV, dar acum sunt în toată lumea. Toți mă recunosc. Sunt foarte mândră de mine. Mi-am dorit mereu să devin model.” De îndată ce a început să facă bani din modeling, primul lucru pe care l-a făcut a fost să își scoată familia din mahala și să o mute într-un apartament decent. „Înainte, nu aveam electricitate, trebuia să mergem departe să luăm apă, dar acum avem curent, există un ventilator de tavan și avem apă de la robinet. Municipiul ne demola adesea colibele, dar acum avem un acoperiș mai sigur deasupra capetelor noastre. Tatăl meu este mândru de mine.”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191