Ilan Laufer și familia sa, accident rutier în Prahova. Au ajuns de urgență la spital

Ilan Laufer și familia sa, accident rutier în Prahova. Au ajuns de urgență la spital

Politicianul Ilan Harry Laufer (40 de ani) a suferit un accident de mașină în municipiul Câmpina, județul Prahova. Bărbatul nu se afla singur în autoturism în momentul producerii coliziuni, ci era însoțit de soție și copii, care au fost răniți și transportați la spital pentru investigații medicale. 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Accidentul din Prahova a implicat familia Laufer, a cărei mașină a fost lovită de către un șofer care a efectuat un viraj la stânga, pentru a pătrunde în curtea casei sale. Din păcate, conducătorul nu a acordat prioritate de trecere, intrând astfel în coliziune cu mașina condusă de Ilan Laufer, potrivit unor surse din cadrul forțelor de ordine. 

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Ilan Laufer și famila sa, implicați într-un accident auto 

Politicianul Ilan Laufer (fost ministru al Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, între anii 2017-2018), a fost implicat într-un accident care s-a produs Bulevardul Carol I din Câmpina, județul Prahova. Potrivit primelor informații oferite de G4MEdia, acesta era însoțit de soție și cei doi copii, toți fiind răniți și având nevoie ulterior de îngrijiri și investigații medicale. 

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani (I. Laufer), în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un copac din afara părții carosbile, ulterior, intrând în coliziune și cu autoturismul mai sus menționat condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani”, se precizează în comunicatul Poliției.

Cum este Ilan Laufer acasă, atunci când nu-l vede nimeni

llan Laufer a ajuns cunoscut după ce a apărut pe scena politicii românești. A activat în cadrul Guvernului României, dar s-a remarcat și prin prisma afacerilor imobiliare.

În ciuda agendei pline care îi ocupă majoritatea timpului, bărbatul are grijă să petreacă timp cu familia lui. Cum este el în ipostaza de soț și tată, a povestit chiar Alina Laufer:

„Am momente în care vreau să fug de acasă! Mă apucă niște nervi așa și vreau să-mi iau tălpășița, să las totul baltă și să plec! Mi-e rușine de momentele astea. Ilan vine acasă obosit de la serviciu, el e strict și sever în ce privește copiii. Eu îi spun mereu că gemenii au fost cuminți, că sunt bine și poate că nu e chiar așa. Sunt mici minciuni nevinovate. Din șapte zile, patru eu stau cu copiii. Trei zile vine mama pe la mine și mă ajută cu ei”, a precizat fosta soție a lui Jorge, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191