Ilan și Alina Laufer, sărbătoriții serii! Cât de bine arată Alina Laufer la 40 de ani! „Mai facem un copil!”

Ilan și Alina Laufer, sărbătoriții serii! Cât de bine arată Alina Laufer la 40 de ani! „Mai facem un copil!”

Alina Laufer (40 de ani) a făcut furori aseară la petrecerea pe care a dat-o împreună cu soțul ei,  la Grădina Floreasca. 

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Omul de afaceri și politicianul Ilan Laufer a schimbat prefixul și a împlinit 40 de ani, iar cei doi soți au sărbătorit totodată și 10 ani de căsnicie. Amândoi își doresc să fie cu toții sănătoși și, de ce nu, sunt deschiși să mai aibă încă un copil pentru că vor să aibă o familie mare și frumoasă.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Ilan Laufer a dat gogoși la desert

Au avut invitați de seamă printre care mai mulți oameni de afaceri, politicieni, avocați, Dana Varga,  George Simion, Gheorghe Piperea, Cătălin Pantazi, sociologul Mirel Palada, Iulian Surugiu, Luis Lazarus, Mike Costache, marele naist Nicolae Voiculeț și mulți alții. Meniul a fost unul tip bufet suedez, iar desertul, gogoșile imense umplute cu gem și ciocolată, au făcut deliciul invitaților.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Sărbătoriții, Ilan și Alina Laufer au alergat toată seara după cei doi gemeni  ai lor de aproape 3 ani, Davina și Nathaniel, care vroiau ba să danseze, da în brațe la mami și la tati.

Alina Laufer a îmbrăcat pentru eveniment o salopetă de culoare vedere cu vedere la picioarele bine lucrate la sală și a fost îndelung admirată de soțul ei și de invitați. Cei doi soți au primit multe cadouri și abia le-au putut duce acasă. Fiica adolescentă a Alinei Laufer din căsătoria cu artistul Jorge, Karina, are 14 ani și a moștenit frumusețea și eleganța părinților săi. Îmbrăcată într-o rochie albă, scurtă, mulată, și machiată discret, Karina părea desprinsă de pe podiumul de modă.

Au sărbătorit căsnicia de oțel

Alina Laufer a descoperit cu surprindere că a ajuns acum la căsnicia de oțel. Împreună cu soțul ei și-au făcut cadou o vacanță în Turcia.

„Încercăm să ne facem cadou reciproc puțină liniște dar nu prea reușim. Ne-am făcut cadou o vacanță în Turcia, cu tot cu copii. Karina tocmai ce s-a întors din Turcia, nu mai merge cu noi că nu are ce să facă cu ăștia mici. Ea e mare deja! Da, m-am pregătit cu o ținută specială pentru acest eveniment. Un copil într-o mână, alt copil în cealaltă… Am aflat și eu că la 10 ani e căsnicia de oțel! Eu zic că Ilan, soțul meu, are nervi de oțel! Cu noi, cu toată lumea!”, ne-a declarat Alina Laufer pentru Click!

Ce spune Ilan Laufer la împlinirea celor 40 de ani

Cum se simte sărbătoritul Ilan Laufer la cei 40 de ani? Omul de afaceri și politicianul ne-a mărturisit că este foarte ok la ceas aniversar și nu mai exclude încă un copil în familia lui.

„Am făcut azi cardio la ziua mea, alergând de la o masă la alta, din interior în exterior, să am grijă de toată lumea să se simtă bine. Mă simt bine! Noi sărbătorim astăzi și 10 ani de căsnicie. Copiii noștri sunt sănătoși toți. I-am făcut la cadouri Alinei, și de un an de căsnicie și de doi și în fiecare zi îi fac cadou de căsnicie, așa că… Suntem bine, suntem sănătoși, suntem bucuroși, eu sunt în formă numai cât stau și alerg după copii! Pentru mine îmi doresc să ne fie bine, să fim sănătoși, copiii să crească mari fără probleme, noi să putem să fim  niște părinți buni pentru ei și asta îmi  doresc cel mai mult!”, ne-a declarat și sărbătoritul Ilan Laufer pentru Click! Iar atunci când i-am spus, mai în glumă mai în serios că frumoasa lui soție își dorește o familie numeroasă și ar mai vrea copii, Ilan Laufer a răspuns foarte hotărât: „Mai facem încă un copil, sigur că da!”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191