Ileana Stana Ionescu, internată la spital: „A fost luată cu salvarea”

Ileana Stana Ionescu, internată la spital: „A fost luată cu salvarea”

Andrei Ionescu (97 de ani) are sufletul negru de supărare din cauza soției sale, Ileana Stana Ionescu (87 de ani), femeia cu care este căsătorit de aproape șapte decenii. Contactat de Click!, celebrul actor ne-a dezvăluit că marea doamnă a teatrului românesc a fost luată cu salvarea și dusă la spital, în urmă cu o săptămână, din cauza unor probleme medicale.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Ileana Stana Ionescu a fost dusă la spital

„Ileana este internată în spital, de o săptămână. S-a simțit extrem de slăbită și am sunat la salvare să vină să vadă ce are. Așa că după un consult medical, cei de pe salvare ne-au spus și ne-au recomandat că cel mai bine este să meargă la spital, să se interneze, pentru a o întări puțin, după care marți o externează, o să iasă din spital și totul o să fie ok.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Am vorbit și la spital și mi s-a zis că au doctorii grijă de ea, i-au pus și o perfuzie să fie mai bine și am toată încrederea că o să fie așa. Acum, după ce s-a internat Ileana la spital, nu am rămas singur acasă ci cu femeia pe care am angajat-o să aibă grijă de casă”, a declarat Andrei Ionescu pentru Click!

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Andrei Ionescu ne-a mai mărturisit și faptul că a ajuns să numere zilele până când fiul său, ce este stabilit în America, și lucrează ca și medic, o să vină în două săptămâni în România, să îi viziteze și să stea timp de zece zile aici.

„Pe 18 iunie ne vine și băiatul în țară, nu l-am mai văzut de trei ani. Îl așteptăm amândoi cu sufletul la gură, ne e tare dor de el”, a conchis pentru Click!, actorul.

Click! spune

Ileana Stana Ionescu este o valoare a teatrului și a cinematografiei românești. CV-ul său profesional este unul stufos, având în vedere că pe tot parcursul carierei sale, actrița a jucat în numeroase filme, printre care „Păcală”, „Dumbrava minunată”, „Alo, aterizează străbunica” sau „Harababura”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191