Ilinca Vandici a îngropat securea războiului cu fostul soț. S-au împăcat de dragul copilului: „Suntem alături de el”

Ilinca Vandici a îngropat securea războiului cu fostul soț. S-au împăcat de dragul copilului: „Suntem alături de el”

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu doar câteva luni. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au fost și vor rămâne în continuare părinții lui Zian, de a cărui creștere se ocupă ambii.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

În cel mai recent interviu acordat presei, prezentatoarea de la Kanal D a făcut o serie de dezvăluiri despre cum se înțelege cu fostul soț și cum reușesc să ajungă la un numitor comun, de dragul copilului.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Ilinca Vandici: „Ne dăm interesul foarte tare”

Ilinca Vandici consideră important ca în ciuda problemelor care există între ea și fostul soț, copilul nu trebuie să resimtă posibile tensiuni și neînțelegeri. Astfel, atât ea, cât și Andrei fac tot posibilul să-l crească pe Zian cu multă iubire și atenție, pentru a se dezvolta așa cum trebuie.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

„Fiecare ne aducem aportul atât cât putem și cât considerăm de mult. Cred că e foarte important ca Zian să aibă echilibru, parte feminină și masculină încorporate în dezvoltarea și în educația lui. Nu-l vom priva de asta niciodată. Ne dăm interesul foarte tare, suntem alături de el. Modalitatea în care l-am crescut a fost cu foarte multă atenție, dragoste și afecțiune în permanență”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit 

„De orice situație grea s-ar lovi, vreau să mă asigur că va veni la mine”

Vedeta de televiziune își dorește ca Zian să știe că în orice moment al vieții sale, indiferent de problemă, se poate baza pe mama lui. Ilinca Vandici pune comunicarea pe primul loc, și își dorește să aibă o relație extrem de apropiată și sănătoasă cu copilul ei.

„Nu cred că ar trebui să existe subiecte tabu (: în familie). Nu cred că părerea mamei ar trebui să fie adevărul absolut. Copilul trebuie să știe că aceea este experiența mamei, sau a tatălui, bineînțeles, dar că el poate să-și creeze propria experiență. (…) Zian știe că eu sunt acolo pentru el orice s-ar întâmpla. Știe că poate să mă întrerupă din orice fac.

Îi răspund, îl ascult activ, am grijă de el și de dezvoltarea lui în sensul ăsta. Îmi doresc să fim foarte buni prieteni. De orice situație grea s-ar lovi, vreau să mă asigur că va veni la mine. Nu-l voi judeca, nu-l voi certa, nu-l voi critica. Voi fi părintele care îl susține, îl înțelege, care încearcă să-i dea sfaturi. E foarte sănătos să comunicăm. Comunicarea cred că e cheia în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea copiilor noștri”, a mai spus vedeta, pentru sursa amintită.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191