Ilinca Vandici și-a iertat fostul soț de dragul copilului. Ce relație au în prezent: „Ne dăm interesul foarte tare”

Ilinca Vandici și-a iertat fostul soț de dragul copilului. Ce relație au în prezent: „Ne dăm interesul foarte tare”

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat în acest an, însă au păstrat o relație civilizată de dragul copilului pe care îl au împreună. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, ambii părinți se ocupă de creșterea lui Zian.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

În urmă cu câteva luni, Ilinca Vandici anunța că s-a despărțit de Andrei Neacșu, tatăl copilului ei. Cei doi au semnat actele de divorț, iar fostul partener al prezentatoarei s-a mutat într-un apartament din zona de nord a Capitalei. Andrei Neacșu și-ar fi refăcut deja viața, pentru că a fost fotografiat la plajă cu o altă femeie despre care s-a scris că ar fi noua lui iubită.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Într-un interviu pentru , Ilinca Vandici a mărturisit că are o relație civilizată cu fostul ei partener și că se ocupă împreună de creșterea lui Zian. „Fiecare ne aducem aportul atât cât putem și cât considerăm de mult. Cred că e foarte important ca Zian să aibă echilibru, parte feminină și masculină încorporate în dezvoltarea și în educația lui. Nu-l vom priva de asta niciodată. Ne dăm interesul foarte tare, suntem alături de el. Modalitatea în care l-am crescut a fost cu foarte multă atenție, dragoste și afecțiune în permanență”.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

„Zian știe că eu sunt acolo pentru el orice s-ar întâmpla”

Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” spune că nu își va judeca niciodată copilul și îi va fi alături necondiționat. Zian poate găsi oricând un sprijin în mama lui și știe deja că poate vorbi orice cu părinții lui.

„Nu cred că ar trebui să existe subiecte tabu (: în familie). Nu cred că părerea mamei ar trebui să fie adevărul absolut. Copilul trebuie să știe că aceea este experiența mamei, sau a tatălui, bineînțeles, dar că el poate să-și creeze propria experiență. (…) Zian știe că eu sunt acolo pentru el orice s-ar întâmpla. Știe că poate să mă întrerupă din orice fac.

Îi răspund, îl ascult activ, am grijă de el și de dezvoltarea lui în sensul ăsta. Îmi doresc să fim foarte buni prieteni. De orice situație grea s-ar lovi, vreau să mă asigur că va veni la mine. Nu-l voi judeca, nu-l voi certa, nu-l voi critica. Voi fi părintele care îl susține, îl înțelege, care încearcă să-i dea sfaturi. E foarte sănătos să comunicăm. Comunicarea cred că e cheia în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea copiilor noștri”, a mai spus vedeta, pentru sursa mai sus-menționată.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat la notar

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial. Deși au semnat actele de divorț de ceva timp, prezentatoarea de la Kanal D abia pe 16 iulie a confirmat totul. „Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal să se întâmple”, a declarat Ilinca Vandici pentru Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au unit destinele în 2017, iar la scurt timp au devenit părinții lui Zian.

Vedeta de la Kanal D a declarat în luna mai că decizia a fost de comun acord. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu vor continua să comunice și să păstreze o relație civilizată, de dragul copilului pe care îl au împreună.

„Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el”

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie.

Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a spus atunci Ilinca Vandici pe rețelele de socializare.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191