Imagine rară cu Oana și Viorel Lis, la începutul relației lor. Blondina era de nerecunoscut!

Imagine rară cu Oana și Viorel Lis, la începutul relației lor. Blondina era de nerecunoscut!

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive și consolidate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de mai bine de două decenii și au demonstrat că iubirea nu are vârstă, și nici termen de expirare atunci când apar problemele grele ale vieții. Oana rememorează cu drag începutul poveștii sale de iubire cu Viorel. Imaginea postată de vedetă ne-a întors înapoi în trecut. 

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Între Oana și fostul edil al Capitalei există o diferență de vârstă de 35 de ani. În timp ce pentru unii această diferență ar fi putut reprezenta un impediment, pentru cei doi nu a fost așa. S-au iubit fără rețineri și au fost mereu unul lângă celălalt, fapt care se concretizează și acum, în prezent. 

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

De-a dreptul ireal! Oana Lis, de nerecunoscut. Cum arăta pe vremea când era doar o puștoiacă 

În urmă cu mai mult timp, blondina a deschis sertarul cu amintiri și a împărtășit cu fanii de pe Facebook o fotografie extrem de veche cu ea și Viorel. 

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Deși ex-primarul Bucureștiului nu este schimbat mai deloc, nu același lucru îl putem spune și despre soția sa. 

La acea vreme, după cum se poate observa și în fotografia de mai jos, care datează din anul 1998, aspectul Oanei era cu totul și cu totul altfel: o siluetă trasă parcă prin inel, un păr creț și roșcat, fiind parcă o altă persoană. 

„Eu cu Vio, la începuturi, 1998!”, a comentat Oana, în dreptul fotografiei postate acum mai mult timp pe Facebook. 

Oana Lis: „Am avut o relație ca în filme” 

În momentul în care s-au cunoscut, Oana Lis lucra la Primărie, iar Viorel era primarul Capitalei. În urmă cu ceva timp, invitată într-un post de televiziune, vedeta mărturisea cu drag că Vio a fost primul bărbat care i-a oferit o orhidee, fiind floarea ei preferată. 

„Parcă a fost ieri, nu știu, sincer dacă vreodată aș rămâne singură nu știu cu ce m-ar mai putea impresiona un bărbat. Am avut o relație ca în filme, el a fost primul bărbat care mi-a oferit o orhidee. Nu văzusem în viața mea o orhidee, mă scotea la cele mai frumoase restaurante. (…) Am fost plecată cu el în Italia și n-am spus nimănui acasă. Am lăsat un bilet și am zis că am plecat cu Primăria în delegație. Mătușa mea și bunica mea au citit în ziare. (…) Era într-adevăr diferența de vârstă, nu știam dacă relația o să reziste”, spunea Oana Lis, la Antena Stars.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191