Imagini cu casa în care locuiește Teo Trandafir. Ce pretenții a avut pentru bucătăria vilei

Imagini cu casa în care locuiește Teo Trandafir. Ce pretenții a avut pentru bucătăria vilei

Teo Trandafir locuiește într-o superbă vilă, în București, alături de fiica ei, Maia. Prezentatoarea a fost nevoită să stea cu chirie până când casa din zona de nord a Capitalei a fost complet renovată după dorințele sale.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În vara anului 2019, Teo Trandafir a achiziționat o casă în zona de nord a Bucureștiului, dar până să se mute în noua locuință, vedeta a avut parte de multe întâmplări neplăcute. La un moment dat, hoții au intrat în casa acesteia, motiv care a determinat-o să monteze un sistem de supraveghere profesional.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„Mi-am pus niște alarme de nu poți să șoptești în zonă. Și eu, și vecinii. Toată lumea s-a blindat după ce am pățit ce am pățit. Acum sunt mici probleme cu parchetul, trebuie să vină parchetarul, întotdeauna se mai ivește câte ceva. Când să zicem hop, se mai ivește câte o chestie. Doamne, dacă ar fi să o iau de la început, nu aș mai face-o!”, ne spunea Teo Trandafir în anul 2019.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Fosta prezentatoare de la Kanal D a apelat și la serviciile unei firme care să se ocupe cap-coadă de locuința ei, în speranța că durata de așteptare va fi mai mică. Într-un final, Teo Trandafir a fost nevoită să rezilieze contractul și să se ocupe personal: „Am vrut să găsesc o cale de mijloc, am angajat o firmă, mai bine stăteam liniștită în banca mea. După care am pus eu osul, am văzut că nu e bine așa. Că firma, dacă e să te iei după ea, te muți în 2080”.

Vedeta a fost nevoită să stea cu chirie împreună cu fiica ei, Maia, până când lucrările la vila lor erau gata. „Ne-am mutat de la casă în chirie, așteptând să fie aceasta gata, ca să înțelegi cât e de absurd. Trebuia să ne mutăm dintr-o casă în altă casă, ca oricare om civilizat.

Evident că nu s-a putut și a trebuit să luăm boarfele, să ne mutăm la o casă în chirie și din chirie să ne mutăm în casa asta. Și acum știi cum e, nu ai bani să amenajezi pentru că dai pe chirie și nu ai bani de chirie pentru că vrei să amenajezi.

Tot ce poate fi simplu, am eu grijă să fie extraordinar de complicat”, declara Teo pentru Libertatea.

Casa în care Teo Trandafir locuiește alături de fiica ei, Maia, a fost decorată după bunul lor plac. Vedeta nu a apelat la un designer de interior, ci a preferat să facă totul așa cum îi place ei. Bucătăria este una spațioasă, unde a optat pentru piatră pentru unul dintre pereți, iar electrocasnicele au fost atent alese.

„Eu am vrut ceva ce nu se poate, adică am vrut ceva care să arate vechi, dar care să fie ultramodern. Fontă, rezistă la orice temperatură”, a spus vedeta despre plita pe care a ales-o pentru bucătărie.

În sufragerie, fosta prezentatoare de la Kanal D are o canapea confortabilă, unde alege să se relaxeze uitându-se la seriale sau filme. În casă, Teo Trandafir are foarte multe tablouri cu fiica sa, dar și foarte multe flori.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191