Imagini cu casa Monicăi Tatoiu. Are o vilă cu 9 dormitoare și a fost construită pe o fostă groapă de gunoi

Imagini cu casa Monicăi Tatoiu. Are o vilă cu 9 dormitoare și a fost construită pe o fostă groapă de gunoi

Monica Tatoiu locuiește într-o vilă spectaculoasă cu 9 dormitoare, care a fost evaluată la 2,5 milioane de euro. Casa fostei profesoare de matematică a fost construită pe o fostă groapă de gunoi.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Casa din centrul Bucureștiului în care Monica Tatoiu locuiește alături de soțul ei pare a fi un colț de rai. Femeia de afaceri a investit mult în locuința mult dorită, astfel că acum se bucură de un loc care îi aduce multe liniște. Fosta profesoară iubește foarte mult animalele, astfel că din curtea sa nu lipsesc cățeii, pisicile, dar și o broască țestoasă.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

„Trebuie să lași imaginația să zburde, dar pentru asta trebuie să citești”, spune Monica Tatoiu, potrivit

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

În anul 1996, Monica Tatoiu a cumpărat terenul pe care acum este construită casa mult dorită. Vila are nouă dormitoare și este decorată cu obiecte de lux. Casa în care Monica Tatoiu locuiește împreună cu soțul ei a fost evaluată la 2,5 milioane de euro în urmă cu 2 ani.

„Nu încercați să cumpărați mobilă nouă. Asta am explicat și fiului meu. Miezul casei trebui să fie o legătură între trecut, prezent și viitor. Am o colecție foarte mișto de păpuși, cumpărate din SUA. Nu aruncați lucrurile de la bunica. Măcar câteva, păstrați-le… o ceașcă de cafea”, explică Monica Tatoiu, conform Click.

Curtea este una impresionantă și frumos decorată, unde fosta profesoară adoră să își petreacă timpul. Cu toate acestea, Monica Tatoiu este nemulțumită de un aspect. „Eu, cu Doina, cu Tatoiu, cu cine mai găsim ne ocupăm. Nici să tundă iarba nu găsești, decât la niște prețuri de zici că i-ai luat de la Louvre.”

Casa are două etaje și dispune de un sistem de pază complex, cu alarmă. Monica Tatoiu a ținut foarte mult la siguranța ei, astfel că a montat camere video în exteriorul locuinței care surprind fiecare intrare.

„Casa este în permanență conectată și monitorizată de o firmă de securitate și avem posibilitatea să o vedem din orice parte a lumii, prin Internet. Eu pot să controlez în fiecare secundă cine este în casă sau afară pentru că toate camerele video îmi sunt accesibile prin Internet, iar tot ce se filmează pe aceste camere se transferă în timp real și se înregistrează pe un server.

În plus, sistemele de protecție activă anunță într-o secundă firma de pază dacă se întâmplă ca vreun intrus să încerce să ne intre în casă. Tot sistemul de protecție a casei este inventat de mine, astfel încât nimeni nu știe cum funcționează și am siguranța că nimeni nu îmi poate intra în casă fără voia mea.

Dacă vă uitați bine, ușile de la intrare sunt din termopan vitrat, nu am nevoie de uși supersecurizate, pentru că nimeni nu poate intra în casa mea fără ca eu să știu”, au dezvăluit Monica Tatoiu și soțul său, potrivit Fanatik.

Femeia de afaceri a adunat în casa sa obiecte din toate colțurile lumii, dar spre icoana la care se ruga cea care i-a dat viață își întoarce întotdeauna privirea. „Buddha, călare pe o broscuță și pe bani, are grijă de noi. Deasupra este o icoană din secolul XlV. A fost icoana mamei. Cred că a fost ușă de altar”, adaugă vedeta.

În locuița Monicăi Tatoiu se mai găsește și un acvariu cu pești lângă care petrece momente bune atunci când dorește să se relaxeze. „Se recomandă la oamenii care au muncă de birou intensă să aibă un acvariu în spate. Îți dă o energie pozitivă extraordinară”, precizează ea. Chiar dacă fiecare loc din casă este special, fosta femeie de afaceri crede că „bucătăria, baia și sufrageria sunt elementele fundamentale în care trebuie să creezi energii pozitive”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191