Imagini cu presupusul sponsor al Andreei Bostănică! Cine ar fi arabul care îi cumpără cadouri de zeci de mii de euro, în Dubai / FOTO

Imagini cu presupusul sponsor al Andreei Bostănică! Cine ar fi arabul care îi cumpără cadouri de zeci de mii de euro, în Dubai / FOTO

Andreea Bostănică ar fi fost ”demascată”. Influencerița ar avea un ”sponsor”, care i-ar cumpăra cadourile de lux cu care se etalează pe rețelele de socializare. Andreea Bostănică ar fi fost filmată lângă un arab, care ar scoate bani grei din buzunar pentru ea.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Imaginile cu cadourile de lux ale Andreei Bostănică au aruncat Internetul în aer. Influencerița s-a afișat cu genți de zeci de mii de euro, ceasuri foarte scumpe și haine și bijuterii doar de la cele mai scumpe firme din lume.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Acest lucru a ridicat multe semne de întrebare, mai ales în ceea ce privește cine ar fi persoana care i le-ar cumpăra.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Andreea Bostănică ar fi fost filmată la cumpărături cu un arab bogat

Andreea Bostănică s-a apărat de fiecare dată când a fost criticată pentru stilul de viață pe care îl duce și le-a transmis celor care au scris comentarii răutăcioase că îi este milă de ei. De această dată, lucrurile s-au schimbat, căci au apărut imagini în care se spune că ar fi Andreea Bostănică, alături de un bărbat bogat.

Cei doi s-ar fi aflat la cumpărături în Dubai, într-un magazin de lux. Cu toții spun că el ar fi ”sponsorul” Andreei Bostănică și arabul care ar răsfățat-o cu cadouri de lux.

Ceea ce le-a atras atenția tuturor a fost faptul că ”sponsorul” ar fi puțin în vârstă decât ea, între cei doi ar fi o diferență de peste 15 ani.

Ce spune influencerița despre presupusele zvonuri că ar fi ”sponsorizată”

Andreea Bostănică este a răspuns mereu criticilor și nu a ”iertat” pe nimeni când a venit vorba despre jigniri. Influencerița a transmis o mulțime de mesaje tranșante, în care le-a spus oamenilor că sunt invidioși, motiv pentru care îi este milă de ei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191