Imagini de la nunta lui Gabi Stângău, violonistul mort într-un accident de ATV, cu soția lui, Diana. S-au căsătorit în urmă cu doi ani / FOTO

Imagini de la nunta lui Gabi Stângău, violonistul mort într-un accident de ATV, cu soția lui, Diana. S-au căsătorit în urmă cu doi ani / FOTO

Gabi Stângău a sfârșit tragic, după ce a murit într-un accident de ATV. Cei care l-au cunoscut au doar cuvinte de laudă la adresa violonistului. De departe, cele mai afectate de pierdere sunt familia artistului și soția, cu care s-a căsătorit în urmă cu doi ani.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Gabi Stângău a murit pe 17 februarie, la două zile distanță de când își sărbătorise ziua de naștere. A împlinit 32 de ani pe 15 februarie și nimic nu avea să prevestească tragedia. Avea o carieră de succes și era iubit de cei dragi. După ce și-a dedicat o bună parte din timp pasiunii pentru muzică, în 2022, Gabi Stângău s-a căsătorit cu Diana Berințan.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Gabi Stângău și soția lui, Diana, s-au căsătorit în urmă cu doi ani

Soția violonistului își poate reveni cu greu din șocul pierderii bărbatului iubit. Cei doi aveau o mulțime de poze împreună în mediul online, iar apropiații spun că aveau o căsnicie fericită. Pe TikTok, au circulat, de curând, imagini din momentul în care au devenit soț și soție, dar și mesaje de condoleanțe pentru familia îndurerată.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

La fel ca Gabi Stângău, și soția lui era pasionată de muzică și este violonistă la Școala Populară de Arte „Liviu Borlan” din Baia Mare și make-up artist. Și soția lui a postat un mesaj plin de durere pe 17 februarie, la scurt timp după ce partenerul ei a sfârșit tragic.

Violonistul va fi condus astăzi pe ultimul drum

Ultimele zile au fost extrem de dificile pentru apropiații lui Gabi Stângău. Cei care l-au cunoscut și apreciat au mers să îi aducă un ultim omagiu violonistului mort într-un accident de ATV. În mediul online au tot circulat imagini de la priveghi și mesaje de condoleanțe postate de cei dragi. Astăzi, Gabi Stângău va fi condus pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit se află la Capela Dumbrăvița, iar la ora va avea loc înmormântarea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191