Imagini de la nunta Mariei Simion cu Alexandru. Marius Lăcătuș și soția lui au atras toate privirile

Imagini de la nunta Mariei Simion cu Alexandru. Marius Lăcătuș și soția lui au atras toate privirile

Fostul fotbalist Marius Lăcătuș și soția acestuia s-au distrat pe cinste la nunta creatoarei de modă Maria Simion cu Alexandru. Fostul fotbalist a atras toate privirile la eveniment, atunci când a ajuns pe ringul de dans.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Cununia civilă a avut loc pe 3 septembrie, iar în acest weekend a avut loc cununia religioasă. Maria Simion a avut cununia religioasă și petrecerea de nuntă. O petrecere cu totul și cu totul specială, la care nașul Marius Lăcătuș a fost tot timpul zâmbitor și, alături de soția lui, a dovedit că are calități de dansator.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Marius Lăcătuș a fost printre cei care s-au ridicat în picioare și pe melodiile cântate de Anca Neașcu. Cununia civilă dintre Maria Simion și Alexandru Niculae a avut loc pe 2 septembrie 2023. Evenimentul a fost unul discret, însoțiți fiind doar de nașii lor, Marius și Mariana Lăcătuș.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Normal, și familiile celor doi le-au fost alături, Maria Simion având o fiică din prima căsătorie. „Cununia civilă a avut loc ieri, suntem extrem de fericiți, a fost un moment extrem de așteptat și ne-am bucurat de familie. A fost o ceremonie și o petrecere restrânse pentru că ne pregătim pentru marea petrecere și cununia religioasă. Ne-au fost alături nașii noștri, Mariana și Marius Lăcătuș, și familiile noastre.

Grădina noastră a fost transformată și pregătită pentru acest garden party. Toată lumea a fost relaxată și toți avem emoții pentru marea petrecere! Am ales baby Blue că e vesel ca noi și să diferențiem evenimentele. Floarea din cap a fost doar un accesoriu fără simbolistică”, a spus Maria Simion pentru FANATIK, a doua zi de la cununia civilă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191