Imagini de la perchezițiile DIICOT la frații Andrew și Tristan Tate. VIDEO

Imagini de la perchezițiile DIICOT la frații Andrew și Tristan Tate. VIDEO

Procurorii DIICOT şi poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au efectuat joi, 29 decembrie, mai multe percheziţii domiciliare, inclusiv la frații Andrew Tate și Tristan Tate, acuzați de formare de grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au pus în aplicare 5 mandate de percheziţie domiciliară într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol”, a transmis DIICOT joi seară, 29 decembrie. Instituția a precizat că este vorba despre 4 suspecți, dintre care „doi cetățeni britanici și doi cetățeni români”.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

DIICOT și Poliția Română au publicat joi seară, 29 decembrie, imagini din timpul perchezițiilor.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Dosarul a fost deschis în aprilie, iar cazul îi implică şi pe britanicii Andrew Tate şi Tristan Tate, în vila cărora a fost găsită o tânără cu cetăţenie americană, dar și o româncă.

Până acum, au fost identificate şase persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracţional organizat, conform DIICOT.

Cei doi frați britanici au fost reţinuţi pentru 24 de ore, împreună cu alte două persoane, și urmează să fie duși în fața Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Video AICI

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191