Imagini de necrezut cu Cristi Tănase, zis „Dodel”. Cum a ajuns unul dintre cei mai buni fotbaliști din România. Ce se întâmplă cu fostul jucător al lui Gigi Becali / FOTO

Imagini de necrezut cu Cristi Tănase, zis „Dodel”. Cum a ajuns unul dintre cei mai buni fotbaliști din România. Ce se întâmplă cu fostul jucător al lui Gigi Becali / FOTO

După ce la finalul anului 2023 a fost prins sub influența substanțelor interzise la volanul autoturismului, acum, Cristi Tănase, zis și ‘Dodel’, a fost surprins căzut pe holul blocului cu sânge la gură și vorbind cu dificultate. Iată în ce stare a ajuns unul dintre cei mai buni fotbaliști ai României!

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Cristi Tănase, în vârstă de 36 de ani, a fost unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din România. Amintim că fostul star al lui Gigi Becali a jucat 41 de meciuri jucate la echipa națională, însă acum a ajuns într-o situație delicată.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Cristi ‘Dodel’ Tănase, surprins căzut pe holul blocului cu sânge la gură și vorbind cu dificultate

La sfârșitul anului 2023, Cristi Tănase, zis și „Dodel”, a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins drogat cu cocaină la volan.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Se pare că, de atunci și până acum, lucrurile nu s-au așezat pentru fostul star al lui Gigi Becali, astfel că, în urmă cu puțin timp, pe rețelele sociale a apărut un clip în care fostul sportiv stă pe jos pe holul unui bloc, lipit de o ușă.

Mai exact, pe imagini se poate observa că fostului fotbalist i-a fost spart un dinte din față și sângerează.

Astfel, Cristi Tănase a fost filmat de un locatar al blocului în care a fost găsit pe jos. Întrebat ce s-a întâmplat cu el de a ajuns în starea respectivă, fostul fotbalist a vorbit cu dificultate și a răspuns că nu are nimic.

La scurt timp după ce imaginile au devenit virale pe internet, Cristi Tănase a explicat pentru că nu a fost bătut de nimeni.

Ei bine, potrivit declarațiilor făcute, soția nu i-a deschis ușa de la apartament la timp, iar el, sub influența alcoolului, s-a întins în fața locuinței sale.

Ce să se întâmple? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema? Am sunat-o pe soție, nu mi-a răspuns, așa că m-am pus jos, până să-mi deschidă ușa. Am omorât pe cineva? Ce-am făcut?

Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Zici că am cancer, Doamne ferește! Nu s-a întâmplat să se facă gaură în cer.

Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o Acum, parcă zici că trebuie să mă scuz în fața tuturor, să mor eu!

Așteptam să răspundă, când a venit portarul, de la bloc. Teoretic și practic, mă știam cu el, dar el a venit să mă filmeze. Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția? S-a creat o discuție total aiurea, vezi Doamne, ce-am fă

Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea.

M-au sunat prietenii, Bogdan Stancu, de exemplu: „Cine te-a bătut, frate, ți-a dat dinții jos?!”. Cine să mă bată, mă? ”N-ai văzut filmarea?!”. Abia atunci am văzut că sunt pe toate site-urile.

Acum, voi vă faceți treaba, faceți ce vreți, dar eu vă prezint situația cum este”, a declarat Cristi Tănase.

Cristi Tănase a fost prins drogat la volan

Amintim că, la data de 27 decembrie 2023, Cristi Tănase, fost jucător al celor de la Steaua București, FC Argeș și Academica Clinceni a fost prins sub influența substanțelor psihoactive la volanul autoturismului.

La acel moment, poliția din Pitești i-a suspendat permisul de conducere și întocmit dosar penal.

CITEȘTE ȘI: Cristi Tănase, prins drogat la volan! Fostului fotbalist i s-a retras permisul de conducere: „Avea o privire și un comportament ciudat”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191