Imagini dezolante! Cum arată mormântul Stelei Popescu la aproape șase ani de la decesul actriței

Imagini dezolante! Cum arată mormântul Stelei Popescu la aproape șase ani de la decesul actriței

Au trecut aproape șase ani de la decesul regretatei Stela Popescu! Vedeta a lăsat în urmă amintiri frumoase, după 60 de ani de carieră. Zilele trecute, reporterul Click! a fost la mormântul regretatei artiste pentru a vedea cât de îngrijit este.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Stela Popescu și-a sacrificat tot timpul său pentru muncă și scenă! Așa că viața personală a fost pusă pe locul doi, chiar dacă a fost căsătorită de două ori, prima dată cu regizorul Dan Puican și a doua oară cu textierul Puiu Maximilian, regretata actriță a ales să nu devină mamă, deoarece și-a dorit să își dedice fiecare clipă a sa carierei, dar și partenerului de viață. Așa că singurul moștenitor al său este Doina Maximilian, fiica sa adoptivă și femeia care acum are grijă de sufletul său pe lumea cealaltă.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Timpul a trecut, iar pe zi ce trece Stela Popescu se pare că este uitată ușor, ușor. Dacă la început mormântul îi era acoperit de flori iar lumânările ardeau la căpătâiul său, acum pe cavoul unde se odihnește trupul neînsuflețit al Stelei Popescu de la Cimitirul Cernica mai sunt doar trei ghivece de flori uscate, dintre care două sunt de plastic. De asemenea, din imaginile surprinse de reporterul Click!, care a fost în urmă cu câteva zile acolo, putem vedea că nicio lumânare nu mai este aprinsă la căpătâiul său pentru a avea lumină pe lumea cealaltă.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral masiv. Marea doamnă a teatrului românesc a fost găsită de fiica sa adoptivă, Doina Maximilian după aproape 12 ore de la incident, întinsă pe parchet în casă, singură.

Pentru că a muncit o viață întreagă, regretata actriță a lăsat în urmă o avere colosală și anume o vilă în zona Grădina Icoanei, evaluată la peste de euro, o vilă în Crevedia, una în stațiunea 2 Mai, dar și un bloc de apartamente în București.

„Mă simţeam mai în siguranţă când era Stela lângă mine şi aveam cui să îi spun necazurile şi bucuriile mele”, declara Doina Maximilian pentru Click! după tragedie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191