Imagini din apartamentul în care locuiește Manuela Hărăbor cu Andrei, fiul ei de 33 de ani. Pereții sufrageriei sunt acoperiți de icoane

Imagini din apartamentul în care locuiește Manuela Hărăbor cu Andrei, fiul ei de 33 de ani. Pereții sufrageriei sunt acoperiți de icoane

Manuela Hărăbor și Andrei, fiul ei în vârstă de 33 de ani care suferă de autism, și-au deschis ușa apartamentului în care locuiesc pentru revista VIVA! Cu sinceritate, actrița a vorbit despre fiul ei, despre programul pe care îl are la teatru, dar a și arătat cum și-a decorat locuința.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

În vârstă de 56 de ani, Manuela Hărăbor se împarte între viața ei profesională, aparițiile pe scena teatrului și viața personală alături de Andrei, fiul ei în vârstă de 33 de ani care suferă de autism. Împreună, cei doi locuiesc într-un apartament din centrul Bucureștiului.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Pentru prima oară, actrița a deschis ușa casei sale pentru revista VIVA! Fotograful Vlad Chirea a pozat-o pe Manuela Hărăbor alături de fiul ei, în sufragerie. Camera are în centru o canapea spațioasă, colorată, iar pereții sunt decorați cu foarte multe icoane.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

În casă, Manuela Hărăbor are și statuete, dar și o bibliotecă cu foarte multe cărți. În 2020, actrița își scosese la vânzare apartamentul, dar s-a răzgândit. Imobilul cu trei camere este situat ultracentral, cu ieșire într-un parc pe magistrală, cu Liceul „Ion Creangă” în apropiere și frumoasa Mănăstire Radu Vodă lângă.

„Ne-am mutat aici în 1977, cu o lună înainte de marele cutremur. În acea noapte de 4 martie, când o mulțime de clădiri s-au prăbușit, aici m-am simțit în siguranță. Blocul nostru s-a dovedit a fi unul dintre cele mai rezistente. Și nu e de mirare, arhitectul care a proiectat ansamblul de cinci blocuri, fiecare cu parc propriu, a locuit o viață într-unul dintre ele.

Și nu îmi aduc aminte să fi suferit vreodată de frig. Centrala proprie din subsolul blocului încălzea fără mari restricții toate cele cinci blocuri. Avantaj imens și azi, când costurile de întreținere sunt extrem de mici în comparație cu celelalte blocuri racordate la RADET. Aici s-a născut și a copilărit Andrei. Dar a sosit vremea să ne despărțim. Apartamentul este scos la vânzare”, scria pe Facebook acum patru ani celebra actriță din filmul „Pădureanca”.

În interviul pentru sursa citată, Manuela Hărăbor a vorbit cu drag despre fiul ei și planurile pe care le au pentru vara aceasta. „Andrei este bucuros de oaspeți mereu. Este foarte sociabil și iubitor, și ăsta este unul dintre motivele pentru care v-am invitat la noi acasă. Prețuiește fiecare întâlnire și fiecare om pe care îl cunoaște. Acum, în prag de vară, ne pregătim deja de vacanță.

Petrecem mai mult timp afară, ne bucurăm de iarba proaspăt crescută, de frunzișul copacilor, de florile care au colorat natura și abia așteptăm momentul în care vom pleca la mare, locul nostru preferat. În rest, lucrurile uzuale de peste an. Terapie pentru Andrei, spectacole pentru mine”, a spus ea.

Diagnosticat cu autism, fiul ei face în continuare terapie. „Nu sunt singură. Am ajutorul necondiționat al familiei mele. Și înțelegerea colegilor mei de la teatru. Părinții mei și sora mea mi-au fost și îmi sunt sprijin de fiecare dată când am spectacol sau repetiții la teatru, o avem și pe Rodica, o doamnă care petrece cu Andrei câteva ore pe zi.

La teatru am găsit înțelegere pentru orele când merg la terapie cu Andrei. În rest, ca fiecare altă mamă care muncește și reușește să găsească timp pentru fiecare lucru care trebuie să fie făcut în casă și are disponibilitate pentru fiecare suflet din preajma ei”, a mai declarat Manuela Hărăbor pentru revista VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191