Imagini din casa Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu. Cum arată imobilul scos la vânzare

Imagini din casa Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu. Cum arată imobilul scos la vânzare

Cu câteva zile în urmă, Cristina Șișcanu (38 de ani) și Mădălin Ionescu (53 de ani) au luat o decizie importantă: au hotărât să scoată la vânzare vila în care locuiesc de ani buni cu cei doi copii ai lor, Petre și Filip. Se pare că, potrivit îndrăgitei prezentatoare de televiziune, care a făcut anunțul prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, familia are nevoie de o locuință mult mai spațioasă.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Recent, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și-au luat prin surprindere fanii când au dat vestea că doresc să vândă casa în care locuiesc acum cu cei doi copii ai lor. Se gândeau de mai bine de un an de zile la ideea de a căuta o locuință mult mai spațioasă. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a menționat că locuința a fost renovată în ultimii doi ani, designul este unul modern, și a specificat că în afară de haine și documente nu vor lua nimic altceva.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

„Prieteni, astăzi vă prezint o parte din casa noastră pe care am scos-o la vânzare. Nu pot să prezint casa într-un singur video, așa că astăzi vă prezint livingul și bucătăria. Acesta este livingul nostru. A fost renovat acum un an și jumătate, conform designerului, adică nu a fost făcut așa de capul nostru. Se și vede.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

A fost un proiect realizat de designer și amenajat cu acesta. (…) Toate detaliile sunt foarte bine incluse în peisaj. Bun, ce vreau să vă spun este că, din zona de living se intră în zona de bucătărie. Bucătărie care în primii ani am lăsat-o open space, însă mai târziu am închis-o în sticlă. (…)

Bucătăria am renovat-o tot de curând. Vedeți că tot de designer este făcut tot. Vreau să vă spun că, gresia, este deosebită. Faianța la fel. Am investit ceva în bucătărie, iar aparatura este toată de ultimă generație. (…) Sunt foarte multe detalii pe care aș putea să le dau, dar ne trebuie foarte, foarte mult timp și se face un film foarte, foarte lung. Deci asta este zona de bucătărie, living și dining. A noastră casă, aceasta pe care o scoatem la vânzare, are 196 de m2 utili, este în duplex și accesul din DN1 este foarte ușor de făcut și nu este departe. Este localizată în Otopeni”, a spus Cristina Șișcanu, într-un videoclip publicat pe pagina sapersonală de Facebook.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191