Imagini dureroase de la înmormântarea lui Erik, adolescentul de 16 ani, mort în Bistrița. Familia băiatului, sfâșiată de suferință: ”Hai acasă, copile” / FOTO

Imagini dureroase de la înmormântarea lui Erik, adolescentul de 16 ani, mort în Bistrița. Familia băiatului, sfâșiată de suferință: ”Hai acasă, copile” / FOTO

Erik, băiatul de 16 ani mort în accidentul din Bistrița, a fost înmormântat. A fost un eveniment foarte greu pentru familia lui, care și-a strigat suferința pe ultimul drum al copilului. La înmormântarea lui au participat sute de persoane, mai ales prieteni din anturajul lui Erik. Imaginile sunt sfâșietoare.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

O tragedie înfiorătoare a adus sfârșitul unui adolescent de 16 ani, din Bistrița. Erik s-a urcat la volanul mașinii părinților săi și a pornit în aventură, alături de alte șapte persoane, pe un drum forestier.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Copilul s-a răsturnat cu mașina și, din nefericire, n-a mai supraviețuit. Celelalte persoane au primit îngrijiri medicale.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Erik, băiatul mort în accidentul din Bistrița, a fost condus pe ultimul drum

Astăzi a venit și momentul în care familia lui a fost nevoită să își ia rămas bun de la Erik. Băiatul a fost condus pe ultimul drum, alături de o mulțime de prieteni și de familia lui. Tragedia a adus multă durere în sufletul tuturor, iar la înmormântarea lui s-au auzit doar hohote de plâns și strigăte de durere.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini de-a dreptul dureroase de la locul de veci al lui Erik. O mulțime de oameni îmbrăcați în negru și cu sufletul îndurerat au trăit momente sfâșietoare astăzi.

Erik era un tânăr prietenos și înconjurat de o multe persoane dragi, după cum au declarat cei care l-au cunoscut. Așadar, moartea lui a adus multă durere în sufletele tuturor.

Adolescentul de 16 ani nu a mai putut fi salvat

La locul accidentului din Bistrița au acționat mai mulți medici, care au făcut tot ce au putut pentru a-l salva. Tot efortul a fost în zadar, însă.

Celelalte șapte persoane, cu care Erik se afla în mașină, au fost îngrijite medical și au supraviețuit accidentului. A fost activat planul galben de intervenție, având în vedere numărul mare de victime implicate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191