Imagini exclusive! Dani Oțil a ajuns la biserica pentru căsătoria religioasă cu soția sa, Gabriela. Ce a declarat prezentatorul / VIDEO

Imagini exclusive! Dani Oțil a ajuns la biserica pentru căsătoria religioasă cu soția sa, Gabriela. Ce a declarat prezentatorul / VIDEO

Dani Oțil și Gabriela Oțil se vor căsători în fața lui Dumnezeu. Cei doi vor avea parte de un eveniment de vis, iar , cel mai tare site de știri mondene vă oferă imagini în timp real de le celebrarea lor.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Dani Oțiil și soția sa, Gabriela se cunună astăzi în fața lui Dumnezeu, iar evenimentul se anunță a fi unul cu fast. Prezentatorul a ajuns, deja, la biserică și își așteaptă partenera. Imagini în exclusivitate de la marele eveniment.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ce a spus Dani Oțil când a ajuns a biserică

Dani Oțil și soția sa, Gabriela se vor căsători în fața lui Dumnezeu. Mirele a ajuns la biserică alături de mai mulți invitați și toți o așteaptă la mireasă pentru a începe slujba religioasă. Emoțiile se pot citi pe chipurile lor, mai ales că urmează marele eveniment.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Prezentatorul de la Neatza a oferit câteva declarații cu privire la căsătoria sa. Acesta a cerut să nu fie întrebat nimic și că va răspunde după „meci”, fâcând mai multe ironii. Știe că Dumnezeu va fi alături de el, iar totul va merge perfect. Întrebat dacă are emoții a mărturisit că nu.

Pregătirile pentru nuntă au început în urmă cu câteva luni

Cei doi s-au pregătit din timp pentru evenimentul grandios ce are loc astăzi, 30 iulie. Înutmă cu doi ani a avut loc cununia civilă, moment în care Gabriela Oțil era însărcinată cu micuțul Tiago. După ce a crescut copilul, aceștia au reușit să organizeze o petrecere de vis, unde i-au chemat pe cei dragi.

Atât Dani Oțil, cât și soția sa, Gabriela, au ținute spectaculoase, fiind adepții rafinamentului și eleganței. Totodată, nici locația nu va fi mai prejos, ei alegând o locație exclusivistă, iar meniul va fi pe placul tuturor.

CITEȘTE ȘI: Gabriela și Dani Oțil, părinți pentru a doua oară? Fiul lor și-a dat acordul: „Vrei o surioară?” / VIDEO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191