Imagini fabuloase de la petrecerea Ilonei Brezoianu și a soțului ei! Cei doi s-au cununat civil. Cum a arătat tortul / VIDEO

Imagini fabuloase de la petrecerea Ilonei Brezoianu și a soțului ei! Cei doi s-au cununat civil. Cum a arătat tortul / VIDEO

Zi mare în showbiz! Ilona Breozianu și soțul ei s-au cununat civil! După ce au spus marele ”da” în fața ofițerului de stare civilă, actrița și soțul ei au petrecut alături de invitați pe măsură! Iată imagini fabuloase de la petrecere!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

A sosit și cel mai important eveniment din viața Ilonei Breozianu! Dacă în urmă cu un an îl arăta fanilor doar subtil pe iubitul ei, iată că acum cei doi au devenit soț și soție. Cununia civilă a avut loc astăzi, iar Ilona Brezoianu a strălucit alături de soțul ei.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Imagini de la petrecerea după cununia civilă a Ilonei Brezoianu și a soțului ei

Ilona Brezoianu și-a ținut discretă relația pe care o are, însă acum a venit momentul ca fanii să îl cunoască din ce în ce mai bine pe bărbatul care astăzi i-a devenit soț. Cei doi au organizat un eveniment de vis în București și au fost înconjurați de oameni dragi. De la petrecere nu au lipsit nici colegii de breaslă și prietenii Ilonei Brezoianu, printre care Emi și Cuza de la Noaptea Târziu sau Diana Ștefereanu.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Cu toții au fost alături de Ilona Brezoianu și de soțul ei într-unul dintre cele mai speciale momente. La cununia civilă au participat și familiile lor, iar faptul că a avut aproape oamenii dragi a fost un motiv de împlinire pentru Ilona Brezoianu, căci a avut în permanență zâmbetul pe buze!

În această zi, actrița a ales o rochie superbă, albă și scurtă, asortată cu o pereche de teniși albi. Buchetul miresei a fost compus din mai multe flori colorate, care au adus un plus de culoare look-ului ei.

Ce spunea actrița despre soțul ei

Ilona Brezoianu a vorbit subtil despre iubitul ei, însă a recunoscut că este îndrăgostită. La scurt timp după declarații, acesta i-a devenit soț și formează o familie în adevăratul sens al cuvântului. Soțul Ilonei Breozianu activează într-un cu totul alt domeniu, dincolo de cel artistic, cum se întâmplă în cazul ei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191