Imagini rare cu Andra în costum de baie. Artista a stârnit controverse în mediul online: „E jignitor”

Imagini rare cu Andra în costum de baie. Artista a stârnit controverse în mediul online: „E jignitor”

Andra Măruță se află în vacanță cu familia, în Marbella, acolo unde se bucură de fiecare zi liberă. Cântăreața a apărut în costum de baie pe rețelele de socializare, lucru pe care nu obișnuiește să-l facă prea des.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Familia Măruță se bucură acum de un concediu minunat în Spania, după ce în urmă cu câteva zile au fost într-o croazieră de lux. Andra s-a arătat foarte încântată de Marbella și mărturisește că acesta ar fi locul în care s-ar muta dacă pleca din România. Cântăreața este impresionată de locurile spectaculoase, dar și de liniștea pe care a găsit-o acolo.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„Vroiam să vă spun că încă sunt în Marbella. Dacă ar fi să vă fac așa o mărturisire. N-am mai spus-o nimănui. Dacă aș vrea să mă mut într-un loc – aici ar fi, în Marbella. Dacă ar fi să plec din România, ăsta ar fi locul în care eu m-aș muta. Este un loc extraordinar. Liniștea aceasta pe care încerci să o găsești toată viața, noi am găsit-o aici”, a spus Andra într-un video publicat pe Instagram.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Și a continuat: „Îndrăgostită de fiecare răsărit și apus de soare peste Marbella. Aici, timpul pare să se oprească pentru a-mi oferi amintiri ce nu se uită niciodată”.

Deși nu obinuiește să apară pe rețelele de socializare în costum de baie, Andra a postat câteva imagini în care poartă unul. Soția lui Cătălin Măruță a optat pentru un costum de baie întreg, alb-negru, iar pe deasupra a purtat o rochiță de plajă dintr-un material lejer, într-o nuanță de bej.

Cântăreața a primit o mulțime de comentarii din partea fanilor, care i-au apreciat naturalețea și modul discret în care alege să se expună pe social media. „Ești minunată, Andra! Ești naturală și nu te ascunzi după artificii ca să fii altfel decât ești”, „O femeie minunată, naturală și mereu cu niște ținute admirabile care îi scot în evidență formele mirobolante!”, au fost câteva dintre mesajele primite de artistă.

În urma fotografiilor postate de vedetă, mulți au crezut că aceasta ar fi însărcinată și încearcă să își ascundă sarcina. Andra a primit mai multe comentarii în care a fost întrebată dacă va deveni mamă pentru a treia oară. Artista a răspuns curiozităților fanilor, deși aceștia nu se așteptau să primească vreun răspuns.

„Frumoasă, dar e însărcinată?”, a întrebat un fan. Andra nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns: „Nu, nu sunt însărcinată! Dacă eram, anunțam eu fără să las să se înțeleagă!”

„Doar mie mi se pare că e însărcinată?? În orice caz, o frumusețe rară!”, a mai comentat un alt fan. Alte persoane au început să le atragă atenția celor care au scris că artista ar fi însărcinată. „E urât să spuneți asta unei femei. Se spune mereu asta și e destul de nepotrivit, pentru că atunci când nu ești însărcinată probabil ești sau pari grasă. E jignitor! Așa este Andra, o femeie voluptoasă, cu forme și așa îi stă foarte bine”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191