Imagini rare cu Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones și fiul lor. Ei se află în India, la dorința actorului

Imagini rare cu Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones și fiul lor. Ei se află în India, la dorința actorului

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, doi dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood, se bucură zilele acestea de o vacanță în India. Recent, starul Douglas a primit un premiu pentru întreaga sa carieră în cadrul celei de-a 54-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Goa. Și-a dorit să plece în India, la Mumbai unde el și frumoasa Catherine Zeta-Jones și-au reînnoit jurămintele. Cu ei este și fiul lor, Dylan, iar actrița le-a arătat fanilor oo fotografie cu el.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones o familie foarte unită

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones reprezintă una dintre cele mai solide familii de la Hollywood. Sunt de 23 de ani împreună, dar sentimentele lor unul față de celălalt au rămas neschimbate.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

În formula de trei au călătorit în întreaga lume, în toți acești 23 de ani.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Zilele acestea, ei își petrec un timp liniștit în Mumbai, orașul de suflet al lui Michael Douglas.

Starul în vârstă de 79 de ani și-a încântat fanii cu câteva imagini din această perioadă de relaxare. Și actrița galeză în vârstă de 54 de ani a postat filmări din India, pe contul ei personal de Instagram.

„Băiatul meu în Mumbai”, a scris Douglas lângă o fotografie a tânărului actor.

În același timp, vedeta din „Metoda Kominsky” a împărtășit fanilor o fotografie în care apare alături de soția sa, așezați liniștiți pe o bancă într-un parc din Mumbai.

Zeta-Jones și Douglas și-au reînnoit jurămintele în secret

India este specială pentru Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones. Când au împlinit 19 ani de căsnicie, Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au gândit că ar fi frumos să-și reînnoiască jurămintele, iar actorul de la Hollywood a ales Mumbai. A fost o alegere simplă pentru el, întrucât și-a dorit ca soția lui să descopere frumusețea acestui oraș.

La aproape trei ani de la acel moment, ei au stat de vorbă cu Shailendra Singh, cel care s-a ocupat de călătoria acestora în Mumbai, și au realizat un documentar despre experiența lor, care a fost postat pe YouTube anul acesta pe 15 iulie.

Hai să mergem în Mumbai. Am o surpriză pentru tine. Asta mi-a spus Michael atunci”, și-a amintit Catherine, continuând: „Ce a vrut el să spună a fost că are o surpriză pe nume Shailendra Singh și reînnoirea jurămintelor la el acasă.”

Pentru Shailendra Singh, însă, momentul a fost unul de fericire absolută, întrucât s-a bucurat să-l ajute pe Michael Douglas.

„L-am cunoscut pe Michael în urmă cu câțiva ani, atunci când a venit aici pentru a face un film. Din nefericire, acea producție nu a devenit realitate. Am petrecut, în schimb, mult timp împreună și am călătorit țara-n lung și lat cu el. A fost începutul prieteniei noastre”, și-a amintit Shailendra Singh.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191