Imagini rare cu nepoții lui Ion Țiriac. Ileana Lazariuc s-a mutat din România cu cei doi copii: „Cea mai frumoasă zi cu voi”

Imagini rare cu nepoții lui Ion Țiriac. Ileana Lazariuc s-a mutat din România cu cei doi copii: „Cea mai frumoasă zi cu voi”

Ileana Lazariuc a postat noi fotografii pe rețelele de socializare cu cei doi băieți ai săi. Nepoții lui Ion Țiriac, care locuiesc în Dubai alături de mama lor, apar rar în mediul online.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Alexandru Ion Țiriac, și-a surprins fanii pe rețelele de socializare prin publicarea unor imagini deosebit de emoționante alături de băieții săi, Alexandru (16 ani) și Nicholas (15 ani). În timp ce preferă să fie foarte discretă cu viața sa personală, Ileana Lazariuc a ales să împărtășească cu publicul o parte din intimitatea sa, arătând cât de mult s-au maturizat copiii săi.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Ileana Lazariuc a păstrat până acum o prezență discretă în mediul online. Cu toate acestea, în ultima postare de pe Instagram, ea a oferit o privire rară în viața sa de familie, prezentându-i pe cei doi adolescenți din căsnicia cu Ion Țiriac jr, Alexandru și Nicholas.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Deși locuiește în Dubai de ceva vreme împreună cu băieții săi, Ileana Lazariuc rămâne activă pe platformele de socializare, împărtășind momente importante din viața sa cu urmăritorii săi. În această ultimă postare, fanii au avut privilegiul de a vedea cât de mult au crescut nepoții lui Ion Țiriac și cât de mult seamănă cu ambii părinți.

„Cea mai frumoasă zi cu voi, băieți! Mulțumesc pentru tot, Alexandru! ( – fiul cel mare)”, a scris Ileana Lazariuc în dreptul câtorva selfie-uri cu băieții ei.

Alexandru Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au format un cuplu timp de 17 ani și au împreună 2 copii. Au divorțat în mare secret, în 2017, iar acest lucru s-a aflat abia după doi ani. Chiar dacă nu mai sunt căsătoriți, aceștia au în continuare o relație foarte bună.

În luna octombrie a anului 2019 s-a aflat că Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac nu mai formează un cuplu, că au divorțat în 2017. De atunci, cei doi au fost foarte discreți cu aparițiile publice, nici declarații nu au făcut despre separare.

Alexandru Țiriac, fiul cel mare al lui Țiriac jr și al Ilenei Lazariuc, s-a născut la Paris, la 7 martie 2008, iar mezinul este Nicholas Noah şi a venit pe lume pe 19 iunie 2009.

În 2022, pe contul său de Instagram, Alexandru Ion Țiriac a postat o fotografie alături de cei doi băieți ai săi. „Ok, aici e poza de Crăciun, a trebuit să o fac, și știi ce, fac copii destul de grozavi”, a scris fiul lui Ion Țiriac la descrierea fotografiei. Acesta și-a petrecut atunci Crăciunul împreună cu băieții săi în Dubai.

Comentariile răutăcioase nu au lipsit de la fotografia lui Alexandru Ion Țiriac, iar cineva l-a întrebat: „Ciudații ăștia sunt copiii tăi?”. Fiul lui Ion Țiriac a reacționat imediat, după ce a văzut că băieții săi sunt jigniți pe internet.

„Îmi pare rău pentru suferința ta și că se traduce în atâta venin nejustificat… Îți doresc tot binele din lume și Dumnezeu să te păzească!”, a răspuns Alexandru Ion Țiriac.

Nici Ileana Lazariuc nu a rămas indiferentă și a intervenit pentru a-și apăra cei doi băieți. „Atât venin să ai să comentezi despre niște copii, în locul tău mi-ar fi rușine să mă uit în oglindă”, a spus fosta soție a lui Alexandru Ion Țiriac.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191