Imagini senzaționale cu vedetele la o petrecere de clasă! Cum s-au îmbrăcat! Au ținut cont de dress code-ul: “Metallic Vibes”? / PAPARAZZI

Imagini senzaționale cu vedetele la o petrecere de clasă! Cum s-au îmbrăcat! Au ținut cont de dress code-ul: “Metallic Vibes”? / PAPARAZZI

Vedetele din România demonstrează, încă o dată, cât de creative sunt când vine vorba despre ținute! În această seară are loc o petrecere de clasă, iar paparazzii sunt nelipsiți de la eveniment! Așadar, nu putem decât să vă spunem că vă prezentăm imagini senzaționale imagini de la fața locului! Iată cine a respectat dress code-ul ”Metallic vibes” sau cine a ”călcat strâmb” din acest punct de vedere!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Când vine vorba despre ținute, vedetele din România pot sâ căștige, fără probleme, premiul nobel! Fac cele mai îndrăznețe alegeri și nu se uită la bani când trec prin magazine! La petrecerea din această seară, dress code-ul este ”Metallic vibes”, iar acest lucru a reprezentat o adevărată provocare în alegerea ținutei!

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Ce ținute au ales vedetele din România pentru petrecerea din această seară

Vedetele din showbiz-ul românesc și-au dat întâlnire la o petrecere de zile mari! Cele mai cunoscute nume fac furori în această seară pe covorul roșu, iar imaginile sunt incendiare!

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Au primit o provocare uriașă, și anume dress code-ul ”Metallic vibes”. În timp ce unele vedete au mers ”la sigur” și au ales ținute argintii, altele au ieșit din tipare și au ales culori îndrăznețe!

În galeria foto de AICI vă prezentăm o colecție impresionantă de imagini fabuloase, cu toată lumea bună a showbiz-ului românesc! Monica Bîrlădeanu, Oana Moșneagu și Vlad Gherman, Răzvan Simion și Daliana Răducan, Romanița Iovan și fiul ei sunt doar câteva dintre numele mari care apar în imaginile surprinse de paparazzii !

Vedetele care au făcut cele mai îndrăznețe alegeri

Creativitatea este una dintre calitățile vedetelor din România, astfel că nu trebuie decât să își primească ”tema de casă”, căci și-au învățat perfect lecțiile! Una dintre prezențele care a atras toate privirile în această seară este Monica Bîrlădeanu, care a ales o rochie fabuloasă!

Alte două ținute care nu pot fi trecute cu vederea sunt cele purtate de Romanița Iovan și fiul ei, care au reușit să se încadreze perfect în dress code-ul petrecerii! Nici Răzvan Simion și Daliana Răducan nu s-au lăsat mai prejos, căci ea a ales o rochie lungă și mulată pe corp, în timp ce el s-a îmbrăcat într-un costum de culoare verde!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191