Imagini sfâșietoare cu Anca Molnar din spital, alături de soțul ei! Claudiu Molnar privește cu regret ultimele momente petrecute cu ea: ”Ne vom revedea” / FOTO

Imagini sfâșietoare cu Anca Molnar din spital, alături de soțul ei! Claudiu Molnar privește cu regret ultimele momente petrecute cu ea: ”Ne vom revedea” / FOTO

Au apărut imagini de-a dreptul sfâșietoare cu Anca Molnar! Make-up artistul l-a avut alături de ea pe soțul ei, până în momentul în care s-a stins din viață. Soțul ei a rămas doar cu amintirile și cu fiul lor, dar mai ales cu un dor imens în suflet.

Ionuț Dumitrescu, inginer: La Hidro Prahova e multă incompetență. O lipsă crasă de specialişti care lasă județul fără apă potabilă

Anca Molnar s-a stins din viață în urmă cu o zi, la vârsta de doar 34 de ani. Make-up artistul a avut o carieră de succes și a fost apreciată de multe persoane, inclusiv vedete din România.

Alin Moldoveanu şi incompetenții numiți politic, „vedete” naționale. Ruşine, hoților criminali!

În viața de zi cu zi, era soție și mamă și avea o familie frumoasă. Cu toții au acum sufletul zdrobit de durere și suferă cumplit după tragedie.

Criză majoră a apei potabile în Măneşti! Primarul Constantin Nițoi și Hidro Prahova îşi bat joc de sănătatea cetățenilor

Imagini sfâșietoare cu Anca Molnar, înainte ca ea să moară

Make-up artistul a făcut tot ce a putut pentru a câștiga lupta împotriva cancerului și s-a operat chiar și la o clinică din Turcia. A primit și vești bune din partea medicilor și s-a întors acasă cu zâmbetul pe buze.

Toate momentele de fericire au fost trăite alături de familia ei și de soțul acesteia, care a sprijinit-o de fiecare dată. Claudiu Molnar a publicat un videoclip emoționant în urmă cu puțin timp, din perioada în care se Anca Molnar lupta împotriva cancerului. Soțul ei a scris și un mesaj emoționant.

Soțul ei a transmis un mesaj tulburător

Soțul Ancăi Molnar este copleșit de surere după ce a primit vestea tragică și acceptă cu greu că a pierdut-o. Acesta și-a exprimat durerea pe rețelele de socializare printr-un mesaj emoționant. În decursul zilei de mâine, Anca Molnar va fi condusă pe ultimul drum.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191