Imagini șocante cu piciorul Danei Roba. A ajuns din nou, de urgență, la spital: „Este foarte umflat”

Imagini șocante cu piciorul Danei Roba. A ajuns din nou, de urgență, la spital: „Este foarte umflat”

Dana Roba a trecut prin momente terifiante după ce a fost atacată cu brutalitate de către propriul ei soț. Faimosul make-up artist a ajuns de urgență la spital, unde a fost operată pe creier vreme de 9 ore. Din fericire, Dana Roba a reușit să supraviețuiască calvarului și să se întoarcă acasă la fetițele sale, însă, problemele ei de sănătate sunt departe de a se fi terminat.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Întreaga țară a rămas șocată după ce s-a aflat despre calvarul la care a fost supusă Dana Roba de către proriul ei soț. În timp ce se afla în propriul pat, în jurul orei de 5 dimineața, faimosul make-up artist a fost atacat cu brutalitate.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Mai precis, femeia în vârstă de doar 31 de ani a fost lovită cu ciocanul în cap, de 8 ori, ajungând de urgență la spital, unde a fost operată pe creier vreme de 9 ore. Însă, deși Dana Roba a reușit să treacu cu bine peste acest eveniment terifiant, problemele ei de sănătate sunt departe de a se fi încheiat.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Potrivit unei postări a acesteia de pe rețelele de socializare, piciorul Danei Roba are, de asemenea, probleme. Ea a mers din nou la spital, deoarece piciorul ei drept este extrem de umflat. „Astăzi, medicii de la Județean se ocupă și de piciorul meu drept. Îmi este foarte umflat”, a scris Dana Roba. „Când m-au internat, avusesem o vânătaie foarte mare de la loviturile de ciocan pe care mi le-a dat fostul soț”, a mai spus aceasta, în continuare.

Din fericire, Dana Roba a reușit să scape cu viață din acest incident terifiant, iar acum încearcă să depășească momentul. „Mă refac ușor, ușor. Nu sunt atât de bine în perioada aceasta, îmi este greu, tare”, a declarat aceasta.

Pe lângă voviturile de la cap, Dana Roba are și mâinile în ghips, lucru despre care spună că o afectează foarte mult, deoarece nu poate să lucreze.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191