Imaginile care îl vor răni enorm pe George Burcea. Unde a plecat Andreea Bălan cu fetițele: are legătură cu Victor Cornea

Imaginile care îl vor răni enorm pe George Burcea. Unde a plecat Andreea Bălan cu fetițele: are legătură cu Victor Cornea

Andreea Bălan și-a luat cele două fetițe pe care le are cu fostul soț, George Burcea, și au plecat să-l susțină pe Victor Cornea într-o nouă zi din cariera lui. Artista s-a filmat pe tribuna terenului de tenis, împreună cu Ella și Clara. 

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că Ella și Clara sunt extrem de apropiate de iubitul mamei sale. Acestea au și rămas acasă de câteva ori cu el și cu mama artistei, în timp ce ea se afla în turnee. 

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Fetițele Andreei Bălan, din ce în ce mai apropiate de Victor Cornea 

Cântăreața împărtășește imagini cu felul în care decurge fiecare zi a sa. Fanii nu pierd din vedere niciun detaliu, astfel că mulți s-au bucurat să o vadă pe Andreea și copilele ei pe tribună, la meci, susținându-l pe Victor Cornea. 

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Andreea Bălan, fericită că iubește și este iubită 

Blondina și jucătorul de tenis s-au cuplat în primăvara acestui an, și de atunci sunt de nedespărțit. Se iubesc cu patos și petrec mult timp unul în compania celuilalt. 

Recent, într-un vlog pe canalul ei de YouTube, Andreea Bălan a împărtășit cu urmăritorii ei o serie de declarații despre relația pe care o are cu tenismenul. 

„Am avut parte de o vară foarte frumoasă, deoarece pe strada mea a venit în sfârșit dragostea. Ce frumos sună. Cred că unii dintre voi știți că în sfârșit iubesc și sunt iubită. De ce spun în sfârșit? Deoarece în ultimii doi ani am fost singură și iată că, în sfârșit, m-am îndrăgostit și pot să vă povestesc cum este dragostea, cât de frumoasă e dragostea.

Așadar, de ziua mea, pe 23 iunie, am putut să fac marele anunț: sunt iubită și îl iubesc pe Victor Vlad Cornea, singurul jucător român clasat în top 70. (…) Eu și Victor suntem împreună de câteva luni, din primăvară, și bineînțeles, am fost foarte curioasă să merg cu el la turnee, să văd cum joacă, cum câștigă și să fiu alături de el trup și suflet la toate meciurile. Am putut să fac acest lucru deoarece a venit vacanța și fetițele mele, Eluța și Clăriuța, aveau stabilită deja o lună de zile să o petreacă cu tatăl lor. Așa că toată luna iulie am fost liberă ca pasărea cerului (…)

După ce s-a terminat turneul din Germania, am venit acasă împreună și am plecat într-o minivacanță la Sibiu, la părinții lui, și astfel i-am cunoscut părinții. Am aflat că lui Victor îi plac foarte mult plimbările în natură. (…) Apoi am venit acasă de la Sibiu și a venit ziua mea.”, a povestit Andreea Bălan.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191