Imaginile catastrofei de pe A1: Mașina era atât de deformată, încât polițiștii nu au putut număra victimele

Imaginile catastrofei de pe A1: Mașina era atât de deformată, încât polițiștii nu au putut număra victimele

„Accidentul a avut loc în jurul orei 8 dimineața, atunci când a fost primit și apelul la 112. Imaginile pe care pompierii și polițiștii le-au văzut au fost, însă, de-a dreptul șocante. Autoturismul în care se aflau cinci persoane a fost prins între cele două TIR-uri, în momentul în care primul dintre acestea a frânat. Toți cei din autoturism și-au pierdut viața. Abia după zeci de minute, pompierii au reușit să ajungă la mașină. Din păcate, nu au mai avut ce îngrijiri medicale să le ofere. Asta deși la fața locului a venit inclusiv elicopterul SMURD pentru a oferi sprijin. Trupurile victimelor au fost ridicate și duse la IML”, a transmis reporterul Observator Bogdan Dinu.

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Cum s-a produs accidentul cumplit de la Ciorogârla

Cinci muncitori și-au găsit sfârșitul într-un accident de groază, azi dimineață, pe autostrada A1, în zona localității Ciorogârla.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Toți cei cinci bărbați, muncitori cu vârste între 35 și 48 de ani, au murit într-un microbuz care-i ducea în Băneasa, unde urmau să construiască un simulator de zbor. Nu au mai apucat să ajungă acolo, pentru că, la kilometrul 17, vehiculul în care se aflau a fost strivit complet între două TIR-uri și toți au murit pe loc.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

Accidentul de pe A1, surprins de o cameră de bord

În imaginile surprinse de o cameră de bord se vede că microbuzul staționa în coloană, în spatele unui camion, în momentul în care un al doilea TIR se apropie cu viteză și îl strivește complet. Audiat, șoferul ar fi declarat că i-a intrat soarele în ochi și n-a mai văzut nimic.

În momentul de față este în plină desfășurare și o anchetă a poliției, care va stabili cine se face vinovat pentru această tragedie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191