Imaginile groazei! Cum arată locul unde stația GPL din Crevedia a explodat. VIDEO

Imaginile groazei! Cum arată locul unde stația GPL din Crevedia a explodat. VIDEO

Au ieșit la iveală noi imagini care arată magnitudinea tragediei produse de exploziile care au avut loc sâmbătă, într-o stație GLP din localitatea dâmbovițeană Crevedia.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

În imaginile surprinse de o dronă se pot vedea efectele exploziilor. Locul arată acum ca un peisaj desprins dintr-un război.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Bilanțul victimelor a crescut

Prima victimă arsă, rănită grav în urma exploziilor de la stația GPL din Crevedia, a murit. Femeia este soția bărbatului care a făcut infarct. Astfel, bilanțul a crescut la 2.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Înainte ca femeia să își dea ultima suflare, soțul ei a văzut-o arsă, a făcut infarct și, din păcate, a decedat, acesta fiind primul deces înregistrat sâmbătă la fața locului.

Șeful DSU Read Arafat a confirmat că victima arsă era soția bărbatului decedat după ce acesta suferise un infarct. Femeia a fost rănită în explozia inițială. Ea a fost operată și admisă în centrul de arși, cu 99% arsură pe suprafața corporală, instabilă hemodinamic de la sosire.

Decesul a fost pronunțat duminică la ora 12:05.

În prezent, bilanțul oamenilor răniți în timpul exploziilor de la Crevedia a ajuns la 58 de persoane, din care 43 sunt cadre ale MAI: 39 de pompieri, 2 poliţişti si 2 jandarmi, relevă datele transmise de IGSU.

La Spitalul de Arși sunt internați 2 pacienți în secția de chirurgie plastică, amândoi sunt stabili

La Spitalul Universitar e internat 1 pacient în secția de chirurgie plastică.

La Spitalul Elias – 1 pacient în stare stabilă – internat în secția de ORL.

La Spitalul Bagdasar Arseni s-au prezentat 13 pacienți dintre care: 2 au fost transferați la Milano, 2 sunt în ATI în stare gravă, 8 stabili internați în secția de chirurgie plastică și 1 pacient stabil în secția de chirurgie

În Spitalul Județean din Târgoviște a mai rămas internat un singur pacient în stare stabilă.

Mai mulți răniți au fost transferați în străinătate

Urmare acestui eveniment, a fost activat Mecanismul European de Protecţie Civilă, cu scopul realizării, în regim de urgenţă a transferului pacienţilor puternic afectaţi, pentru acordarea îngrijirilor medicale care se impun marilor arşi.

Primii pacienţi vor fi transferaţi cu o aeronavă aflată în dotarea MAPN, la o unitate sanitară din Bruxelles, urmând ca pe parcursul zilei de duminică să se realizeze şi altele, în vederea efectuării intervenţiilor medicale de specialitate.

Astăzi, la ora , doi răniți grav au aterizat la Milano. Pacienții au fost preluați de ambulanțe și sunt pe drum spre Spitalul San Raffaele.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191