Imaginile momentului! Cum arată Elena Cârstea, la 8 luni după ce a suferit un AVC. Ce a ajuns să facă pentru bani

Imaginile momentului! Cum arată Elena Cârstea, la 8 luni după ce a suferit un AVC. Ce a ajuns să facă pentru bani

Elena Cârstea a trecut prin momente grele la finalul anului trecut, atunci când a suferit un AVC care a forțat-o să se interneze la terapie intensivă mai bine de 2 săptămâni, la un spital din Statele Unite. Acum, faimoasa artistă a vorbit despre greutățile prin care trece chiar și astăzi.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Întreaga țară a urmărit cu emoții știrile despre starea de sănătate a faimoasei și iubitei cântărețe Elena Cârstea. La finalul anului trecut, aceasta a suferit un AVC care a forțat-o să se interneze de urgență la terapie intensivă, pentru mai bine de 2 săptămâni, la un spital din Statele Unite, unde s-a și stabilit. Acum, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Cancan, artista a vorbit despre dificultățile prin care trece chiar și acum, la atât de multe luni de la accidentul suferit.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ea urmează un program de recuperare, iar din cauza faptului că a fost ținutită la pat o vreme destul de îndelungată, ea luptă cu kilogramele în plus. „Toată viața am mâncat puțin, ca să nu mă îngraș. Acum zici că-s o minge rotundă, Elenuța bulinuța. E îngrozitor. Merg în continuare la recuperare, la piscină, cam de trei ori pe săptămână. Pentru că altfel nu se poate”, a spus Elena Cârstea, conform sursei citate.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

O altă problemă dificilă de care s-a lovit artista româncă, în urma accidentului suferit, a fost faptul că nu a mai putut să meargă la muncă, la agenția imobiliară unde lucra. Nevoită să își găsească o sursă de venit alternativă, ea a dorit să profite de o mare dragoste a ei: animalele de companie. Astfel, Elena Cârstea a început o afacere cu pisici persane, în care a reușit să câștige de dolari.

Ea a vorbit despre afacerea sa, recunoscând că vinde puii de pisică devreme, pentru a nu se atașa emoțional prea mult de ei. „Am vândut deja cinci pui, din cei 9 pe care-i am. Unul îl dau cu 2000 de dolari, deși se vând și mai scump”, a spus artista, conform sursei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191