Îmbrăcată ca de club în prima zi de liceu. O elevă din Cluj a șocat întreaga Românie: „Să vorbească știrile că fac școala de râs”

Îmbrăcată ca de club în prima zi de liceu. O elevă din Cluj a șocat întreaga Românie: „Să vorbească știrile că fac școala de râs”

O elevă a unui liceu de muzică din Cluj-Napoca a stârnit revoltă în mediul online, după ce s-a îmbrăcat în prima zi de școală într-o rochie destinată unei ieșiri în club, sau la o petrecere. Umor sau aroganță, cert este că tânăra nu a avut nicio problemă în a purta o astfel de ținută. Dimpotrivă, a etalat-o cu multă îndrăzneală. 

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Eleva care activează pe Facebook cu numele de Sonnya a ales să poarte la festivitatea de începere a noului an școlar o rochie neagră scurtă, mulată pe corp și, accesoriul cel mai important: un nivel mare de încredere în propria persoană, care nu a fost privit cu ochi buni de prea mulți internauți.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Îmbracată ca de club în prima zi de școală 

Din ce în ce mai multe adolescente din România profită de faptul că uniforma nu este obligatorie, astfel că încep să etaleze ținute care mai de care mai scumpe și mai indecente. De rușine nici nu mai este vorba, căci mai nou, dacă le este atrasă atenția, le răspund fără reținere cadrelor didactice sau persoanelor care nu le lasă să fie ele însele. 

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

La rândul ei, eleva Sonnya a postat un clip video pe Facebook în care își etalează ținuta purtată în prima zi de școală. Mai mult decât atât, ea a făcut și o descriere controversată: 

„Iar nu vă convine  ținuta mea ar mai lipsi să vorbească acum știrile că fac școala de râ Clujul deja l-am făcut ”.

Eleva din Cluj, vedetă pe Internet 

În ciuda faptului că recent s-a făcut remarcată prin prisma postării de pe Facebook, prin care ar lăsa de înțeles că acest lucru l-a urmărit, să fie vorbită de televiziuni și ziare, observăm că tânăra este protagonista unei melodii numită „Șmechere”, al cărei link l-a lăsat în secțiunea de comentarii, pentru a putea fi ascultată de cât mai multe persoane. 

De asemenea, ea ține să-și informeze fanii că noi proiecte sunt în derulare:

„Gata, dragilor. Oficial am început școala, așa că vreau să vă urez și vouă baftă la școlă! Vă pup! Mă grăbesc, pentru că trebuie să plec mai departe, așa că fiți cu ochii pe mine pentru că vă pregătesc foarte multe proiecte. O să fug direct către locația unde am filmat videoclipul melodiei.”, a spus Sonia, în clipul video de pe Facebook. 

„Mai nou, școala s-a transformat în club” 

Dorința Sonnyei de a deveni „vedetă” pare că se va materializa curând, întrucât deja un număr mare de internauți și-au lăsat părerile în comentarii, căci și reclama negativă tot reclamă se numește: 

„Dacă e la liceu sau pe clase terminale chiar nu e nicio problemă”, „Și la festivitate nu se putea o ținută decentă? Că din astea e plină lumea”, „Mergi la școală, nu la club. Rușine să-ți fie, dar mai ales părinților să le fie rușine”, a scris un alt internaut, astfel că Sonia a oferit și un răspuns: „A fost doar festivitatea! În rest stai liniștita, că nu mă îmbrac așa am și eu bunul simț”. 

„Mai nou, școala s-a transformat în club.”, „Te duci la videochat?”, „Nici uniforma nu mai este ce-a fost.”, „Dacă și asta mai e ținută de școală… Dă-o dracu. Cică invidie . Hai, totuși, să facem diferența dintre școală și club.”,

„În Marea Britanie uniforma școlară este obligatorie, de-asta ar fi bine să fie și la noi, profesorii ar putea preveni această situație, este vina statului, nu a fetei că s-a îmbrăcat aș să ne ducem la vale mai rău dacă nu se vor lua masuri: 1 – uniforma obligatorie, și 2 – fără buyilling în școli. Părinții să primească amendă la așa cazuri.”, au fost doar o parte dintre comentariile lăsate de oameni la postarea elevei. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191